Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Zoran Krstanovic: „Asesoft are jucători care sunt capabili să ducă un meci întreg”

Ionuț Greere

Ionuț Greere
27.11.2014

În cadrul unei conferințe de presă, pivotul formației craiovene, Zoran Krstanovic a vorbit despre partida pe care SCM Universitatea Craiova o va disputa în Liga Națioanlă contra campioanei en-titre, CSU Asesoft Ploiești.

„Știm cu toții că Asesoft este o echipă puternică, cu jucători care sunt capabili să ducă un meci întreg, să joace toate cele 40 de minute. Au jucători cu experință, cu multe meciuri în EuroCup și cu siguranță vin la Craiova să câștige. Avem șansa noastră și facem un apel la public, la suporterii noștri, să vină, să ne susțină, așa cum au făcut-o mereu. Ne-am antrenat foarte bine, suntem pregătiți din punct de vedere fizic și psihic. Nu contează că sunt cel mai bun marcator din Liga Națională, trebuie să arătăm ca o echipă și să dăm tot ce este mai bun din noi”.

Jocul dintre olteni și campioni va avea loc sâmbătă, de la ora 17.30, în Sala Polivalentă din Craiova.

*Foto: Bogdan Dănescu

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!