Stiri

Zoran Mikes: „Am câștigat cu Mersin. Știm că avem șansele noastre cu un joc bun și toate miciile detalii”

Andreea Vlase

Andreea Vlase
05.12.2018

Campioana României întâlnește astăzi, de la ora 17:30, pe Mersin BSB în ultimul joc pe care îl dispută în deplasare în prima fază a EuroCup Women. ACS Sepsi SIC Sfântu Gheorghe și formația turcă sunt la egalitate în clasament și echipa care se impune păstrează șanse să avanseze. Antrenorul alb-verzilor, Zoran Mikes a prefațat cel mai important meci din EuroCup.

„După pauză am avut o lipsă de antrenamente, dar, bineînțeles, știm că acesta este cel mai important meci din EuroCup, considerând șansele noastre să avansăm în faza următoare. O să jucăm partida cu Mersin cu tot efortul, inima și sufletul și știm că trebuie să fim puternici mental și emoțional pentru a juca acest joc. Cu multă energie vom încerca să câștigăm”, a declarat Zoran Mikes pentru pagina de facebook a clubului.

În tur, ACS Sepsi SIC se impunea cu 87-70 pe propriul teren. Ambele echipe au un bilanț de o victorie și 3 înfrângeri, fiind la două puncte în urma celorlalte echipe din grupa D, Orman Genclik și WBC Enisey. Primele două clasate din fiecare grupă avansează în play-off, alături de cele mai bune două ocupante ale locurilor 3 din fiecare conferință.

„Mersin este în aceeași situație ca noi, au pierdut trei meciuri la rând așa că, evident, nu se simt prea bine. Cred că va fi și o presiune pentru ele, în opinia mea noi nu simțim acest lucru, chiar și în condițiile în care este cel mai important meci pentru noi. Fiecare joc din EuroCup este important, fiecare joc este o provocare și nimeni nu se așteaptă să fie ușor. Am câștigat împotriva lor așa că știm că avem șansele noastre cu un joc bun și toate miciile detalii la locul potrivit, așa că sper că asta se va întâmpla mâine (n.r. azi)”, a adăugat antrenorul campioanei României.

Partida dintre Mersin BSB și ACS Sepsi SIC Sfântu Gheorghe se dispută astăzi, de la ora României 17:30, la Servet Tazegul Spor Salonu. Celălalt meci al grupei se va juca la ora 14:10, între WBC Enisey și Orman Genclik.

*foto: fiba.basketball

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!