Mvp-ul etapei
Borislava Hristova
Borislava Hristova
Minute 28:38
Puncte 22
Pase decisive 5
Recuperari 9
Eficienta 34
Vezi profilul jucatorului
Linkuri rapide
Stiri Liga Natională de Baschet Feminin

Zoran Mikes: „Cred că aveam un ușor avantaj chiar și cu Vorpahl. Probabil deznodământul seriei ar fi fost același”

Andreea Vlase

Andreea Vlase
13.04.2018

Campioana en-titre s-a impus cu 87-59 pe terenul Universității Cluj-Napoca și s-a calificat, din nou, în finala Ligii Naționale. Alb-verzile au câștigat cu aceeași diferență și în primul meci al semifinalei.

Antrenorul oaspetelor, Zoran Mikes, a declarat că jocul nu a fost ușor, deși diferența de scor poate indica asta. Tehnicianul campioanei crede că echipa sa ar fi obținut calificarea în ultimul act și dacă vicecampioana putea să se bazeze pe Leslie Vorpahl. Cea mai bună marcatoare a clujencelor și-a încheiat deja sezonul după accidentarea gravă de la genunchi.

„Poate scorul final din ambele meciuri arată că poate a fost ușor, dar nu a fost. Dau credit echipei din Cluj, au jucat bine, au luptat tot sezonul. Și au jucat fără Vorpahl. De fapt, cred că, chiar și cu ea, aveam un ușor avantaj. Cred că, probabil, deznodământul final al seriei ar fi fost același, dar le-a lipsit, cu siguranță. Îi doresc să se recupereze rapid. Urez Clujului o luptă bună pentru locul 3. Cred că echipa a jucat bine. Toate jucătoarele s-au îmbunătățit față de începutul sezonului. Se poate vedea progres la toate jucătoarele. Cred că antrenorul Petricevic face o treabă bună aici, felicitări lor”, a declarat Zoran Mikes după meciul de joi.

Acesta a fost mulțumit de evoluția echipei sale în cele două partide cu Universitatea.

„Cred că am controlat ambele meciuri. Am știut când să accelerăm, să jucăm în ritmul nostru. Poate trebuie să recunoaștem mai bine anumite momente, când să ne oprim, când să schimbăm tempoul. Uneori putem înțelege mici greșeli. În general, sunt satisfăcut de cum am jucat aceste 2 meciuri și sper că o să fim pregătiți pentru finală”, a mai spus Zoran Mikes, completat de căpitanul echipei, Annemarie Godri-Părău.

„Nu pot spune că n-am avut probleme, doar că ne-am pregătit foarte bine pentru meciurile acestea două. Am știut cum să ne apărăm, le-am știut schemele și ne-am apărat foarte bine. Într-adevăr, este aproape (trofeul), dar mai avem de jucat niște meciuri înainte să îl ducem acasă”, a declarat și Annemarie Godri-Părău.

ACS Sepsi SIC Sfântu Gheorghe va juca pentru a 4-a oară la rând în finala campionatului. Primele două partide sunt programate la Sepsi Arena în 20 și 21 aprilie. Se va juca după sistemul cel mai bun din 5 meciuri.

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!