Mvp-ul etapei
Borislava Hristova
Borislava Hristova
Minute 28:38
Puncte 22
Pase decisive 5
Recuperari 9
Eficienta 34
Vezi profilul jucatorului
Linkuri rapide
Stiri Liga Natională de Baschet Feminin

Zoran Mikes: „Cred că puteam fi mai concentrați pentru a termina meciul mai devreme”

Valentin Todea

Valentin Todea
27.04.2017

Trupa din Sfântu Gheorghe și-a adjudecat partida cu numărul trei din ultimul act al întrecerii feminine, scor 68-72 pe terenul Universității Cluj-Napoca, la capătul unei încleștări în care clujencele au fost aproape de a reveni în ultimele minute. După terminarea confruntării de pe Someș, tehnicianul oaspetelor de la Sepsi, Zoran Mikes, a declarat:

Cred că am controlat în mare parte jocul de la început. La final, cred că am fost mai puternici din punct de vedere fizic, într-un astfel de joc e un avantaj care poate face diferența, dar desigur cred că puteam fi mai concentrați pentru a termina meciul mai devreme. E 2-1 la general, era foarte important să câștigăm această partidă deoarece am pierdut acasă și vom ataca campionatul în meciul patru. Cred că suntem pregătiți fizic și mental pentru acest lucru, e greu de prezis ce va fi în următorul meci, dar cred că suntem gata să ne luptăm pentru a pune punct finalei.

Sunteți de părere că eliminarea lui Taneisha Harrison și Brittany Denson pentru 5 greșeli personale a fost un avantaj pentru echipa dumneavoastră?

Consider că a fost un avantaj pentru Cluj faptul că Shegog nu a putut juca mai mult de 10 minute în ultimele două meciuri pentru că a acumulat 5 faulturi, dar nu vreau să vorbesc despre asta. Jocul a fost dur și cred că s-a jucat un baschet adevărat, e un joc foarte fizic și acesta e un avantaj dacă ai mai mulți jucători.

Vreau să spun că toate jucătoarele noastre au dat totul pe teren și e normal să încercăm să le scoatem din joc sportivele cu multe faulturi, e o metodă normală tactică de a gândi.

Cum a fost atmosfera?

Atmosfera a fost grozavă, e un alt punct care e foarte bun pentru baschetul românesc, avem sala plină la Sfântu Gheorghe și la Cluj, e grozav pentru viitor, sper ca ambele echipe să continue în acest fel.

S-a îmbunătățit mediatizarea baschetului feminin românesc?

E un progres faptul că sunteți aici, sunt bucuros pentru asta. A fost un meci foarte frumos și e una dintre cele mai importante căi de a promova baschetul. Jucători, antrenori, federație, noi facem tot ce ne stă în putere pentru a promova acest sport, dar și mass-media se poate implica mai mult în acest sens. Cred că și noi putem împinge presa să scrie mai mult despre noi prin meciuri frumoase iar astfel să vină cât mai multă lume la sală și cât mai mulți copii să practice baschetul.

*Foto: Mircea Roșca/sportpictures.eu

13 comentarii la aceasta stire:
  • Sepsi SIC Sf. Gheorghe Tihi :

    SEPSI SIC CAMPIOANA
    Va felicitam domnule Zoran Mikes ! Ati facut o echipa competitiva la un nivel tactico-tehnic si fizico-psihic de invidiat! Fetele au fost la inaltime la toate capitolele.Va felicitam si pentru fair play,ca nu ati scos la iveala faptul,ca echipa SEPSI SIC a fost dezavantajata in unele situatii de arbitraj!SUCCES SI ASTEPTAM AURUL SI CUPA IN SFANTU GHEORGHE CA MERITATI PE DEPLIN,CONFORM REZULTATELOR DIN ACEST CAMPIONAT,PE CARE ATI CONDUS LA CAP LA COADA FARA SA AVETI PERICLITATA NICI UN MOMENT INTAIETATEA SI SUPERIORITATEA!! BRAVO SEPSI SIC!

    cu 6 ani în urmă (27.04.2017)
    • Sepsi SIC Sf. Gheorghe Cristian Chirita:

      Palavragiu
      Guvernul introduce program "Felicită altfel!" Cred că Murphy sau Thompson, sătule de adoraţia asta vocalistă, ești limbist de prima mână(păcat că nu ești român, aveai viitorul asigurat în PSD unde se cere o limbă fină pentru dosul sefilor), vor să treci la alt nivel! Probabil ele vor să simtă ceva și în "privighetoare"! La felul cum scrii pe aici sigur meriţi o muiere ca alea!

      cu 6 ani în urmă (27.04.2017)
    • Sepsi SIC Sf. Gheorghe Tihi:

      SEPSI SIC CAMPIOANA
      NU POTI SA CERI DE LA ACEI,CARE NU AU !! ALTMINTERI,CE AM SCRIS ESTE PURUL ADEVAR CHIAR DACA VA SUPARA ! Daca nu recunosti,atunci ori esti necunoscator al baschetului ori esti egoist!

      cu 6 ani în urmă (27.04.2017)
    Raspunde
  • CS Universitatea Cluj-Napoca u66 :

    Tihi
    Chiar devii obositor. Îți propun sa le ridici statui (bust) ca mai economisești material.

    cu 6 ani în urmă (27.04.2017)
    • Sepsi SIC Sf. Gheorghe Tihi:

      SEPSI SIC CAMPIOANA
      Cine te obliga sa citesti gandurile mele?? Ca sa nu te obosesti ori te retragi ori accepti ca SEPSI SIC ESTE CEA MAI BUNA ECHIPA DE BASCHET FEMININ DIN TARA!

      cu 6 ani în urmă (27.04.2017)
    • SCM CSŞ U Craiova Buzestii:

      Nu
      Voi pedalati in gol,Tilica e doar grav dus de acasa.Dupa ineptiile pe care le-a postat la handbal,astazi s-a autodepasit la tenis,facandu-le jeguri si frustrate pe sportivele ce au contestat intoarcerea Sharapovei!Ca si aici,un adevarat domn,debordand de inteligenta si profunzime!:)))))))))))

      cu 6 ani în urmă (27.04.2017)
    • Sepsi SIC Sf. Gheorghe Tihi:

      SEPSI SIC CAMPIOANA
      HAI SEPSI SIC,CONDUCETI CU 5 PUNCTE IN PRIMA REPRIZA...HAI SHARAPOVA,A CASTIGAT SI EA 2-0 ...HAI SEPSI OSK,AU CASTIGAT LA BALOTESTI 0-2..BRAVO SI FELICITARI CASTIGATORILOR!

      cu 6 ani în urmă (27.04.2017)
    Raspunde
  • Sepsi SIC Sf. Gheorghe TDM :

    Shegog
    Shegog e cea mai feminina dintre americancele de la Sf. Gh. la 2.00m si 120 de kile.

    cu 6 ani în urmă (27.04.2017)
    • Sepsi SIC Sf. Gheorghe Tihi:

      SEPSI SIC CAMPIOANA
      Ea nu este de vina,ca esti egoist si nu poti sa te compari cu ea.Este mult peste inteligenta ta!

      cu 6 ani în urmă (27.04.2017)
    Raspunde
  • CSU ACS Rookies Oradea laca1968 :

    Hai Sepsi
    Va inteleg frustrarea, dar asta e. Noi ne ducem la meci pentru spectacol baschetbalistic, daca vrem forme feminine mergem la concurs de Miss. Propun sa faceti si voi la fel. Sper ca in seara aceasta trofeul sa ajunga la Sfantu, iar la anul sa luptam in finala cu CSU Brasov. Sezonul viitor in noua arena(cea mai frumoasa din tara) o sa fim si mai multi si o sa cantam si mai tare, pentru ca noi umplem sala meci de meci , indiferent daca jucam finala sau jucam cu ultima clasata. Noi mergem la sala sa ne sustinem favoritii. Dupa cum bine stiti echipa are propria galerie, nu o galerie imprumutata de la o echipa de fotbal din liga 5. Hai fetelor, sunteti cum sunteti, dupa parerea unora, dar sunteti cele mai bune!!!! Succes!!!

    cu 6 ani în urmă (27.04.2017)
    • Sepsi SIC Sf. Gheorghe TDM:

      Bla bla bla
      De cand aveti aceasta galerie?

      cu 6 ani în urmă (28.04.2017)
    Raspunde
  • Sepsi SIC Sf. Gheorghe Tihi :

    SEPSI SIC CAMPIOANA
    CAND VOM AVEA ARBITRAJ CORECT DOMNILOR DIN FEDERATIE...IERI GRIGORAS,SI AZI VAD CA SE ARBITREAZA LA FEL...RUSINE!!

    cu 6 ani în urmă (27.04.2017) Raspunde
  • Sepsi SIC Sf. Gheorghe Tihi :

    SEPSI SIC CAMPIOANA
    AM CASTIGAT !!!

    cu 6 ani în urmă (27.04.2017) Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!