Mvp-ul etapei
Borislava Hristova
Borislava Hristova
Minute 28:38
Puncte 22
Pase decisive 5
Recuperari 9
Eficienta 34
Vezi profilul jucatorului
Linkuri rapide
Stiri Liga Natională de Baschet Feminin

Zoran Mikes: „ICIM Arad își merită locul în finala campionatului”

Radu Bărăian

Radu Bărăian
19.04.2014

Sepsi SIC Sfântu Gheorghe a fost învinsă și în meciul secund al seriei cu ICIM Arad, scor 63-77, fiind astfel eliminată din semifinalele Ligii Naționale de Baschet Feminin. Zoran Mikes, antrenorul echipei din Sfântu Gheorghe, a vorbit pe larg, în exclusivitate pentru TotalBaschet, despre cea de-a doua înfrângere cu echipa din Arad.

Domnule antrenor, cum ați descrie acest meci secund din semifinalele Ligii Naționale?

Înainte de toate, vreau să felicit ICIM Arad pentru că a meritat victoria. Au fost pur și simplu puțin mai bune decât noi în aceste două meciuri și absolut, își merită locul în finala campionatului. Noi am pus resurse importante de energie în acest meci, am jucat în forță, și tind să cred că am avut câteva moment de joc foarte bune pe durata disputei. Evident, nu este de ajuns pentru a învinge o echipă precum este cea din Arad.

În sfertul 3 ați reușit să vă apropiați de adversarele din Arad, ce s-a întâmplat în ultima parte a jocului?

După cum spuneam, am avut un moment bun, am reușit să reducem diferența de minus 14 puncte la doar minus 4. Însă, cu toate acestea Kalis Loyd s-a accidentat la mână după ce a căzut urât pe parchet, iar Samantha Prahalis a fost sancționată cu fault tehnic, lucruri care au făcut ca adversarele să se distanțeze din nou pe tabelă. Nu este ușor să fii în spatele lor pe tot parcursul meciului. Noi nu am renunțat nicio clipă, dar pur și simplu după cum am mai spus, Arad este într-adevăr o echipă foarte bună și ne-au pedepsit de fiecare dată la cea mai mică greșeală comisă. 

Zoran Mikes, despre absența lui Jasmine Watson... 

Totodată, vreau să spun că am jucat fără Jasmine Watson și ne-a afectat puternic absența ei. Sunt 100% convins că puteam avea un meci mult mai echilibrat din punct de vedere al recuperărilor dacă o aveam pe Watson în echipă, însă acum doar putem ghici ce s-ar fi întâmplat dacă o aveam în teren. Oricum, sunt mândru de felul în care a jucat echipa mea. Cred că echipa din Arad ne respectă la rândul lor. Sunt sigur că și ei au știut cât de dificile vor fi aceste meciuri cu noi. Au dat ce au avut mai bun în teren pentru a ne învinge.  

Ce așteptări aveți de la meciurile din finala mică cu CSU Alba Iulia?

Acum este foarte important să ne revenim, echipa trebuie să fie proaspătă din punct de vedere fizic și mental. Avem o șansă mare de a câștiga locul al 3-lea. De asemenea, vreau să urez echipei din Arad multă baftă în finala campionatului.

Primul duel dintre Sepsi SIC Sfântu Gheorghe și CSU Alba Iulia din finala mică a LNBF se va juca la Alba Iulia în 30 aprilie, iar mai apoi seria se va muta la Sfântu Gheorghe în 3 mai. Dacă va mai fi nevoie de încă o partidă decisivă, aceasta se va juca din nou la Alba Iulia.

*Foto: Crow Security

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!