Mvp-ul etapei
Borislava Hristova
Borislava Hristova
Minute 28:38
Puncte 22
Pase decisive 5
Recuperari 9
Eficienta 34
Vezi profilul jucatorului
Linkuri rapide
Stiri Liga Natională de Baschet Feminin

Zoran Mikes: „Meciul de la Cluj vine într-un moment excelent pentru noi”

Paul Olar

Paul Olar
27.10.2016

Derby-ul etapei cu numărul VI are loc vineri, la Cluj-Napoca. Universitatea dă piept cu ACS Sepsi SIC, într-o confruntare ce va demara la ora 18:30, pe parchetul Sălii Sporturilor „Horia Demian”. Deși partida se anunță extrem de incitantă, Zoran Mikes nu simte presiunea caracteristică unui derby. În schimb, tehnicianul lui Sepsi a mărturisit, într-un interviu acordat site-ului Total Baschet, că fetele sale sunt relaxate și privesc cu optimism partida cu liderele campionatului.

Domnule Mikes, patru victorii și un eșec până la ora actuală pentru Sepsi. Sunteți mulțumit de rezultatele obținute de fete?

Am început pregătirile gândindu-ne la vitor și probabil acesta este motivul pentru care am avut un debut modest de sezon. La ora actuală, suntem într-o formă bună, traversăm o perioadă productivă și în acest moment suntem mulțumiți de felul cum ne descurcăm. Am renunțat la o jucătoare foarte leneșă, care nu se regăsea în angrenajul nostru. Este incredibil cât de bine s-a schimbat echipa după plecarea acestei jucătoare (nr. Rachel Harris). Prin urmare, sunt satisfăcut de felul cum jucăm și voi fi și mai satisfăcut.

Vă deplasați vineri la Cluj, pentru duelul cu Universitatea. Ce părere aveți despre echipa lor?

Universitatea Cluj a început sezonul cu rezultate bune și merită prima poziție din clasament. Au o echipă bună, sunt acoperite pe toate posturile și se vor lupta cu siguranță între cele mai bune echipe ale campionatului.

Încleștarea dintre Universitatea și Sepsi prezintă un interes uriaș. Considerați că putem numi această întâlnire drept un derby?

Meciul de la Cluj este un meci obișnuit. Ne-am pregătit așa cum ne pregătim de obicei și este amuzant că această dispută produce deja zgomot. Noi suntem pregătiți, vom fi competitivi și ne place să jucăm în meciuri care prezintă interes pentru fani. Obligația noastră este să fim mulțumiți de felul cum muncim în fiecare meci. La Cluj vom fi însoțiți de fanii noștri, care ne dau întotdeauna energie în plus. Noi trăim într-un mediu plăcut la Sfântu Gheorghe și dorim să ne facem suporterii fericiți. Vreau însă să insist și să spun că pentru noi contează cel mai mult să progresăm de la meci la meci. Iar jocul de la Cluj vine într-un moment excelent, așa că pronosticul meu este un meci agreabil, în care ne vom simți bine.

*Foto: Gyurkó Henning Balázs/Powered by Crow Security

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!