Mvp-ul etapei
Borislava Hristova
Borislava Hristova
Minute 28:38
Puncte 22
Pase decisive 5
Recuperari 9
Eficienta 34
Vezi profilul jucatorului
Linkuri rapide
Stiri Liga Natională de Baschet Feminin

Zoran Mikes: „Satu Mare a arătat mai multă dorință de victorie în ultimele 5 minute”

Andreea Vlase

Andreea Vlase
03.02.2019

ACS Sepsi SIC Sfântu Gheorghe s-a oprit la 15 victorii consecutive după înfrângerea de pe terenul vicecampioanei. CSM Satu Mare a câștigat cu 76-51, după ce la pauza mare campioana era în față cu un punct. Antrenorul covăsnencelor, Zoran Mikes, nu a fost mulțumit de jocul ofensiv al echipei sale și că aceasta nu a reușit să revină în joc în sfertul patru, când ecartul a crescut de la 6 la 25 de puncte.  

„În primul rând, felicitări celor de la Satu Mare pentru victorie. Pot să spun că, chiar și atunci când am condus la pauza mare, nu am jucat bine. Nu am executat ce a fost planificat în atac, plus că am ratat câteva lay-up-uri ușoare. Chiar și când am reușit atacuri bune, nu am finalizat bine. Pe de altă parte, ne-am luptat destul de bine în apărare, am avut caracter, dar am făcut multe greșeli în special apărându-ne la Denson (n.r. a încheiat meciul cu 27 de puncte, 11 recuperări și 6 pase decisive, +43 eficiență).

Dacă am fi respectat mai mult planul de joc, am fi putut să conducem cu cel puțin 10 puncte la jumătatea partidei. Din păcate, am plătit un preț foarte mare pentru asta în a doua repriză când nu am jucat bine, dar totuși scorul era 53-47 cu 6 minute până la final. Apoi, în loc să luptăm în continuare, Satu Mare a arătat mai multă dorință de victorie în ultimele 5 minute și trebuie să recunosc că nu sunt fericit din cauza asta”, ne-a declarat Zoran Mikes.

Acesta crede că echipa va reveni după prima înfrângere din campionat.

„Pe de altă parte, cred că nu este așa senzațional să pierzi un joc, dar trebuie să găsești o cale să pierzi jocul cu demnitate. Suntem o echipă modestă, niciodată nu am fost cu nasul pe sus în vremurile bune când câștigam și nu vom lăsa capul jos când pierdem.

Suntem mereu realiști, respectăm efortul nostru și al adversarilor noștri și cred că o să răspundem bine și vom reveni. Am fost întotdeauna recunoscuți pentru muncă și vom continua să facem acest lucru. Sezonul este lung și vom face tot posibilul să jucăm mai bine. Înveți cel mai bine din propriile greșeli, ai încredere în proces și continui.  Să pierzi un joc este o parte normală a vieții sportive și trebuie să reacționezi și să speri că oamenii te vor sprijini când îți vor recunoaște efortul și când vor vedea cât de mult îți pasă”, a adăugat tehnicianul campioanei.

ACS Sepsi SIC Sfântu Gheorghe este în continuare lider în Grupa Roșie, cu 29 de puncte după 15 victorii și o înfrângere. Alb-verzile stau în prima etapă a returului din a doua fază a sezonului regulat și vor disputa următoarea partidă în 17 februarie, în deplasare cu Phoenix Știința Constanța.

3 comentarii la aceasta stire:
  • CSU ACS Rookies Oradea laca1968 :

    ...
    Aveti perfecta dreptate: Oamenii iti vor recunoaste efortul cand vor vedea cat de mult iti pasa. Dar pana acolo vad ca este cale lunga. Nu se vede nici efortul si nici ca va pasa.

    cu 5 ani în urmă (03.02.2019)
    • Sepsi SIC Sf. Gheorghe 7vezer:

      SEPSI SIC CAMPIOANA!
      NU ESTE NICI O CALE LUNGA !Nu este nici o problema sa pierzi un joc.Probleme este faptul,ca jumatatea echipei este sub valoarea echipei campioane din anii precedenti.SE MUNCESTE TOT ATAT DE BINE SI EFICIENT IN ANTRENAMENTE,ANTRENORUL ESTE TOT ACELASI,STILUL,TACTICA SI STRATEGIA DE JOC ESTE IDENTICA,NUMAI VALOAREA UNORA NU PERMITE PUNEREA IN PRACTICA A SCHEMELOR DE JOC NICI IN APARARE SI NICI IN ATAC.Sa fiim intelegatori,campionatul nu este pierdut cu 1-2 jocuri mai slabe.Haideti fetelor !SUCCES IN CONTINUARE !

      cu 5 ani în urmă (03.02.2019)
    Raspunde
  • Sepsi SIC Sf. Gheorghe 7vezer :

    SEPSI SIC CAMPIOANA!
    Aveti perfecta dreptate in analiza d-le Mikes !Trebuie puse la treaba fetele...trebuie sa acceptam si infrangerile,si vom trece peste acest esec,chiar daca avem momentan o echipa mai slabuta fata de anii precedenti.NU ESTE RUSINOS SA PIERZI IN SPORT !Sportul este o competitie...vom castiga campionatul si la anul vom face o echipa si mai competitiva!Aduceti pe Kayla de la Tg.Secuiesc si echipa este intarita !

    cu 5 ani în urmă (03.02.2019) Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!