Mvp-ul etapei
Borislava Hristova
Borislava Hristova
Minute 28:38
Puncte 22
Pase decisive 5
Recuperari 9
Eficienta 34
Vezi profilul jucatorului
Linkuri rapide
Stiri Liga Natională de Baschet Feminin

Zoran Mikes: „Sunt bucuros și mândru de fetele noastre”

Paul Olar

Paul Olar
29.10.2016

ACS Sepsi SIC nu s-a speriat de atmosfera din Sala Sporturilor Horia Demian și a învins pe Universitatea Cluj, scor 71-64. La finalul confruntării, Zoran Mikes a lăudat prestația elevelor sale, spunând că disputa cu trupa lui Dragan Petricevic s-a ridicat la nivelul unui adevărat derby al campionatului.

Domnule Mikes, cât de mult contează succesul obținut vineri, la Cluj-Napoca?

Este o victorie mare, însă trebuie să confirmăm această victorie și în următoarele meciuri. Suntem bucuroși că am învins echipa de pe primul loc, o echipă puternică și cred că în prima repriză am asistat la energie din partea ambelor formații. Pe de altă parte, au existat greșeli individuale. În a doua repriză s-a făcut diferența.

Ce a făcut mai exact diferenta?

Ne-am apărat în stilul nostru caracteristic, așa cum o facem în ultimele trei sezoane. Am presimțirea că vom ajunge departe în actualul sezon dacă păstrăm aceeași intensitate. Sunt bucuros și mândru de fetele noastre. Cu excepția primelor două minute, noi am controlat jocul. Am încercat să găsim punctele slabe ale adversarelor și ne-am făcut treaba.

În ultimul sfert ați folosit o garnitură alcătuită din patru jucătoare autohtone. V-a mulțumit acea formulă?

Țin să spun că sunt mulțumit de felul cum au jucat româncele noastre. Și-au dat sufletul pe teren, iar unele jucătoare sunt chiar de aici, din Cluj. Toată echipa muncește bine, ne străduim la antrenamente și acest lucru contează cel mai mult. Suntem conștienți că uneori câștigi, alteori pierzi, însă dacă muncești așa cum trebuie, ai șanse să îți îndeplinești obiectivele.

A fost o atmosferă de derby?

Da, trebuie să spun că atmosfera a fost grozavă. Vreau să spun că fanii ambelor echipe au făcut un spectacol frumos. Suporterii noștri au străbătut atâta drum să ne vadă, deci le suntem recunoscători. Cel mai important aspect este ca suporterii să își sprijine echipa și mă bucur că avem o contra-candidată serioasă. Sper ca ambele echipe să ajungă departe în acest sezon.

*Foto: Valentin Todea

3 comentarii la aceasta stire:
  • Vander :

    Exemplu ptr. Dragan Petricevic:
    Vedeti D-le Dragan Petricevic???
    Nici un cuvant despre comportamentul nepotrivit in unele momente din partea fanilor U... Asta se numeste profesionalism, si nu comportamentul D-voastra de la sfantu Gheorghe... Un exemplu de urmat...

    cu 7 ani în urmă (29.10.2016)
    • Sepsi SIC Sf. Gheorghe Cristian Chirita:

      Sictir
      Văd că îți place să bagi bătul prin gard. Și la alt articol ai băgat la fel, de ce crezi tu că voi, frumoasa galerie din Sf. Gheorghe, aveți dreptul să scandati orice iar alții nu? Bunăoară, la Târgoviște acum 3 săptămâni, strigati "Armenia" când juca România cu Armenia iar acum spui că ăștia de la Cluj nu au dreptul să vă dea, verbal doar, puțină m.u.i.e! Nu e normal, ai dreptate! Da' la voi e normal ce faceți??? Aveți și voi frustrarea cu Trianonul, duceti-o demn.
      P.S. Pt. Ungaria valoarea celor din Tinutul Secuiesc e egala cu cea a celor din Basarabia pt noi, adică nulă.
      P.P.S. "Tinut secuiesc" înseamnă când o femeie din Harghita sau Covasna o ține-n gură?

      cu 7 ani în urmă (30.10.2016)
    Raspunde
  • Vander :

    Cristian Chirita si istoria...
    Scuze D-le Cristian, dar ati gresit commentul... e o pagina de baschet nu una de istorie... Ceea ce a facut antrenorul clujului s.a intamplat pe teren... Basarabia n-are nici o legatura cu articolul... nici Trianonul...Despre "inteligenta" observatie cu secuianca am ramas uimit. V-ati nascut poet... (nu istoric...desigur)
    Despre scandarile vulgare: e vorba de autocaracterizare si atat...

    cu 7 ani în urmă (31.10.2016) Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!