Stiri

Zoran Mikes: „Sunt puțin dezamăgit pentru că am pierdut un joc pe care simțeam că putem să-l câștigăm”

Andreea Vlase

Andreea Vlase
07.11.2018

ACS Sepsi SIC Sfântu Gheorghe a pierdut cu 68-76 pe terenul turcoaicelor de la Orman Genclik în runda a 3-a din grupa D a EuroCup. Campioana României a condus în sfertul secund cu 6 puncte, după ce a revenit de la -12, dar a pierdut ritmul în atac în sfertul trei și gazdele s-au distanțat la 14 puncte la ultima pauză. Antrenorul Zoran Mikes și Peyton Whitted au vorbit la conferința de presă de după meci.

„În acest moment sunt puțin dezamăgit pentru că am pierdut un joc pe care simțeam că putem să-l câștigăm. Eram într-un moment pozitiv și sper că îl vom continua, chiar dacă am pierdut meciul de aici. Cred că putem să jucăm puțin mai bine, dacă jucam puțin mai bine, probabil că puteam să surprindem aici pe Ormanspor și să obținem o victorie mare pentru noi. Din păcate nu s-a întâmplat. Realizam că trebuie să respectăm multe detalii în timpul jocului, pentru că nu este așa de simplu, e complicat, trebuie să respecți multe lucruri să ai succes în astfel de meciuri. Sper că ne vom îmbunătăți pe viitor și să fructificăm o șansă într-un alt joc”, a declarat Zoran Mikes după meciul de la Ankara.

Peyton Whitted a fost cea mai eficientă jucătoare de la Sepsi SIC (+17 indice al eficienței). Americanca a contribuit cu 16 puncte, 2 recuperări, 2 pase decisive și 4 intercepții în 37 de minute.

„Suntem foarte dezamăgite acum, dar avem mult timp să ne îmbunătățim și să revenim la jocul nostru bun. Doar să ne pregătim pentru meciul următor și să nu ne concentrăm prea mult pe acesta, trebuie să privim înainte”, a declarat extrema de forță de la campioană.

ACS Sepsi SIC ajunge la 4 puncte după trei etape, cu unul mai puțin decât Orman Genclik. Celălalt meci al grupei D, dintre WBC Enisey și Mersin BSB se dispută joi. După pauza de naționale, formația din Sfântu Gheorghe va avea parte de o deplasare foarte lungă, la Krasnoyarsk, în 28 noiembrie.

*foto: Miska Brigitta / Sepsi-SIC facebook

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!