Stiri

Zoran Mikes: „Suntem mândri de cum am jucat după pauză”

Andreea Vlase

Andreea Vlase
19.10.2017

ACS Sepsi SIC a pierdut cu 63-80 partida cu Hatay BB, din etapa a doua a EuroCup Women. Antrenorul Zoran Mikes vede formația turcă printre echipele cu pretenții la trofeu. Acesta a fost mulțumit de felul cum au luptat fetele sale după pauza mare, când au revenit de la -20 până la -7. Sfertul trei a fost cel mai bun al gazdelor în faza de atac, reușind 26 de puncte, după ce în primele două au avut 13 și 15 puncte, iar în ultimul, 9.

„Felicitări pentru Hatay, o echipă foarte bună cu un antrenor excelent. Nu au alcătuit această formulă doar pentru a concura în EuroCup, ci pentru a câștiga. Le urez noroc. În prima repriză nu am putut răspunde corespunzător jocului lor. În a doua parte a meciului am arătat că putem juca cu inima, am încercat să dăm ce avem mai bun și suntem mândri de cum am jucat după pauză”, a declarat antrenorul campioanei României, citat de site-ul oficial al echipei.

Zoran Mikes se așteaptă ca formația sa să fie mai competitivă când va reveni în efectiv complet. La acest meci au lipsit, în continuare, accidentatele Godri-Părău (probleme la mână), Dzankic (la gleznă) și Webb (ruptură musculară).

„În prima jumătate a fost o mare diferență la recuperare pentru adversarul nostru, dar am pierdut doar 6 mingi, ceea ce nu este rău deloc, mai ales că am jucat fără conducătorul de joc titular. Am înscris 12 puncte, dar am primit 16 puncte pe contraatac. Este pozitiv că am forțat o echipă atât de bună să piardă 15 mingi. Campionatul a început acum două săptămâni și mai avem mult de muncit. Cred că atunci când vom avea toată echipă, trecem printr-o perioadă aglomerată de accidentări, o să fim mai competitivi ca acum”, a adăugat Zoran Mikes.

Programul aglomerat continuă pentru campioană, care va juca duminică acasă cu CSBT Alexandria, în Liga Națională, iar miercuri va evolua în deplasare la Piestanske Cajky, în EuroCup.

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!