Mvp-ul etapei
Borislava Hristova
Borislava Hristova
Minute 28:38
Puncte 22
Pase decisive 5
Recuperari 9
Eficienta 34
Vezi profilul jucatorului
Linkuri rapide
Stiri Liga Natională de Baschet Feminin

Zoran Mikes: „Urmărim încă un sezon istoric. Nu vreau ca nimeni să subestimeze vreun adversar”

Andreea Vlase

Andreea Vlase
23.03.2018

Campioana en-titre întâlnește formația de pe locul 8 în primul tur al fazei eliminatorii. Alb-verzile pornesc ca mari favorite, în fața unei echipe care a avut mari probleme în acest an.

Antrenorul lui ACS Sepsi SIC Sfântu Gheorghe, Zoran Mikes, își dorește ca echipa și spectatorii să nu subestimeze adversarul și a cerut suportul publicului la meciurile din play-off.

„După turneul de la Alexandria, cred că suntem absolut pregătiți pentru următoarea perioadă. Este cea mai importantă perioadă din an, toată lumea trebuie să înțeleagă. Am muncit din greu tot sezonul să ajungem în acest moment. Simt că trebuie să fim un singur trup, fanii și echipa împreună. Importanța fiecărui meci în play-off este aceeași ca meciurile din EuroCup și cele din Final 8-ul Cupei.

Este momentul în care trebuie să încheiem sezonul în cel mai bun mod posibil. Urmărim încă un sezon istoric, așa că cred că este perfect pentru oameni să vină la meci, inclusiv cel cu Alba. Dacă cer asta jucătoarelor, o cer și publicului, nu vreau ca nimeni să subestimeze vreun adversar și să vină alături de noi din primul meci. De fapt, dacă vrem să câștigăm campionatul, nu o să avem foarte multe meciuri acasă. Sper să vină oamenii la fiecare meci de acasă, de la începutul până la finalul play-off-ului. De asta am luptat pentru avantajul terenului propriu, ca să avem fanii care să ne dea avantaj acasă. Merităm această susținere și invit oamenii să vină pentru că împreună suntem mult mai puternici. Motivația este mai mare și nu este ușor pentru nimeni să joace împotriva noastră”, a declarat Zoran Mikes la conferința de presă premergătoare play-off-ului.

Primul meci al seriei dintre ACS Sepsi SIC Sfântu Gheorghe și CS Universitatea Alba Iulia se joacă astăzi, de la ora 18:30, la Sepsi Arena. A doua partidă se va disputa în 27 martie.

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!