Stiri

Zoran Mikes: „Va fi cel mai dificil meci al nostru din punct de vedere tactic și fizic, dar mental va fi cel mai ușor”

Andreea Vlase

Andreea Vlase
18.10.2017

Campioana României joacă astăzi primul meci pe prporpiul teren în actuala ediție a EuroCup Women. La Sfântu Gheorghe vine Hatay BB, formație cu punctaj maxim după primele două etape din Turcia. Este liderul grupei D din EuroCup, după victoria clară din prima etapă.

Antrenorul lui ACS Sepsi, Zoran Mikes, crede că ar fi cea mai mare surpriză din competiție dacă echipa sa ar câștiga întâlnirea de la Sepsi Arena.

„Cu Hatay BB va fi cel mai dificil meci al nostru din punct de vedere tactic și fizic, dar mental va fi cel mai ușor pentru că nu avem nimic de pierdut. Trebuie să scoatem ce avem mai bun în noi și, dacă facem asta, nimeni nu va fi dezamăgit, indiferent de rezultat. Dacă vom câștiga, va fi cea mai mare surpriză din cupa europeană, pentru că turcii și-au construit o echipă care va conduce lupta în competiție. După un meci nu caut scuze cu jucătoarele accidentate, trebuie să găsim cele mai bune soluții și să încercăm să integrăm noua jucătoare cât de bine putem. În ciuda acestor lucruri, fetele vor face tot ce pot împotriva celor de la Hatay”, a declarat Zoran Mikes, citat de site-ul oficial al clubului, seps-sic.ro.

Partida dintre ACS Sepsi SIC Sfântu Gheorghe și Hatay BB se joacă astăzi de la ora 19.  

*foto: Energa Torun facebook

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!