Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Zoran Milovic: „Energia joacă poate cea mai bună apărare din Liga Națională”

Radu Bărăian

Radu Bărăian
07.12.2014

Timba Timișoara a bifat un nou eșec stagionat, după ce s-a înclinat la Târgu Jiu în fața Energiei, scor final 61-81. Antrenorul secund al timișorenilor, Zoran Milovic, a explicat cauzele înfrângerii de pe terenul oltenilor, iar în același timp a avut numai cuvinte de laudă la adresa adversarilor, urându-le mult succes atât în campionat cât și în cupele europene.

„Înainte de a veni la Târgu Jiu, știam că Energia joacă poate cea mai bună apărare din Liga Națională și știam că va fi un meci foarte dificil. Ne-am pregătit pentru apărarea Energiei cu sistemele pe care le-am avut și am reușit să ținem aproape în primul sfert și în cel de-al doilea, dar l-am avut pe Danilo Mijatovic accidentat. În sfertul trei și patru am jucat cu trei jucători cu trei sau patru faulturi și acei jucători erau oameni mari din echipă, iar în aceste situații este evident că nu te poți aștepta să joci cu o apărare foarte bună, pentru că era nevoie să-i protejăm pe acei jucători. Dacă ne uităm pe statistică vedem că avem în prima jumătate a meciului am avut 18 mingi pierdute, iar în partea a doua șase mingi pierdute. Cu 24 de posesii pierdute este foarte greu să joci împotriva unei echipe cum este Energia. Tot ce mai pot să spun acum este că urmează trei meciuri importante pentru noi cu Mureș, Mediaș și Craiova și vom da tot ce putem pentru a câștiga aceste meciuri. Le doresc celor de la Târgu Jiu tot ce este mai bun până la finalul campionatului și mult noroc în EuroChallenge”, a declarat Milovic, citat de csenergia.ro. 

„Urșii” pregătiți de Bogdan Murărescu și Zoran Milovic se poziționează acum pe penultima poziție a clasamentului, având 10 puncte acumulate și un bilanț de 8 înfrângeri și un meci câștigat. Singurul succes al bănățenilor s-a consemnat în urmă cu 6 runde, atunci când au trecut pe teren propriu de „lanterna-roșie” Universitatea Cluj cu scorul de 94-54. În următoarea etapă, Timba va primi pe Bega vizita celor de la BC Mureș. 

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!