Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Zoran Vrkic va juca pentru Dinamo Știința București

Bogdan Isailă

Bogdan Isailă
10.09.2018

zoran vrkic dinamo

Zoran Vrkic se alătură celor de Dinamo Știința București pentru sezonul 2018/2019. El sosește din Spania, acolo unde a evoluat ultima dată pentru Oviedo, în LEB Oro. Transferul lui Vrkic la Dinamo Știința București a fost făcut public chiar de către agentul său prin intermediul unei rețele de socializare.

Născut pe 16 august 1987 la Rijeka, Croația, Zoran Vrkic măsoară 2.03 metri și este un jucător care evolueaza pe poziția 3, cea de extremă mică.

Sezonul 2017/2018 a fost petrecut de Zoran Vrkic în Franța la Hermine Nantes și în Spania la Oviedo, acolo unde a jucat în eșalonul secund. La Nantes a prins 19 partide cu medii de 7.2 puncte, 3.5 recuperări și 1.2 pase decisive iar în Spania a jucat 16 partide în are a strâns în medie pe meci 5.1 puncte și 2.4 recuperări.

Zoran Vrkic are o vastă experiență de-a lungul carierei sale și a mai evoluat pentru Dubrovnik, Sibenik, Split, Union Olimpija Ljubljana, Peristeri, Basket Bologna, Zadar, Ikaros Kallitheas, Bilbao Basket, Gipuzkoa Basket, Karpos Sokoli și Hermine Nantes.

Până în acest moment se știu puține despre noua asociere făcută de echipele de baschet din Capitală. Din lotul celor de la Dinamo Știința București am aflat până acum despre transferurile lui Enes Latifagic, Justin Baker și Vlad Corpodean. Formația din București nu a făcut niciun anunț privind lotul de jucători pentru sezonul 2018/2019. 

*foto: balkanleague.net

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!