Stiri Cupa României Feminin

Zorica Mitov: „Avem puterea necesară să trecem de primul tur al Cupei României”

Radu Bărăian

Radu Bărăian
18.09.2014

Cel mai recent transfer al formaţiei Olimpia Braşov, Zorica Mitov, a vorbit pentru site-ul oficial al clubului de sub Tâmpa despre primul duel al noii sale echipe în actuala stagiune. Braşovencele vor întâlni CSTBC Alexandria în prima manşă a optimilor de finală din Cupa României. 

„Mă bucur că am ocazia să joc pentru Braşov în acest sezon şi cred că putem realiza lucruri bune împreună. Este foarte important pentru noi să începem bine acest sezon şi cred că avem puterea necesară să trecem de primul tur al Cupei României. Aşteptăm cu drag braşovenii iubitori ai baschetului şi promitem că îi vom recompensa cu un joc foarte bun menit să ne asigure victoria”, a afirmat baschetbalista. 

Confruntarea dintre Braşov şi Alexandria se joacă astăzi, începând cu ora 17:00, în Sala Sporturilor D.P. Colibaşi.

Citiţi şi

Zorica Mitov a ajuns în curtea Olimpiei din Braşov

*Foto: olimpiabaschet.ro

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!