Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Zvenko Buljan, autorul unui double-double în victoria pitestenilor contra CSA Steaua

Mara Mihăilescu

Mara Mihăilescu
23.12.2018

zvenko buljanBCM U Pitești s-a impus în fața celor de la CSA Steaua, după o partida dominată aproape în totalitate, scor final 92-71. Astfel, elevii lui Florin Nini au reușit să evite o a 6-a înfrângere consecutivă și să păstreze șanse considerabile la accederea în Top 6.

Cel mai eficient jucător al gazdelor a fost noul-venit Zvenko Buljan. În 26:26 de minute petrecute în teren, acesta a înregistrat procentaje de 83% la aruncările de 2 puncte(5/6), 67% la aruncările de la mare distanță(2/3) și 25% la linia de libere(1/4), pentru un total de 17 puncte.

La acestea a adăugat 10 recuperări, dintre care 2 ofensive și 8 defensive, 5 pase decisive și 3 posesii câștigate, totalizând pentru un indice de eficientă de 29.

Croatul se află la a doua partida disputată în tricoul celor de la BCM U FC Argeș Pitești. În înfrângerea de pe terenul timișorenilor, acesta a fost autorul a 7 puncte, o recuperare și o pasă decisivă, pentru un indice de eficientă de 3.

Însă, este de menționat că “Z” se alăturase lotului pitestenilor cu doar o zi înaintea duelului din Sala Constantin Jude, transfer realizat în urma accidentării lui Tony Bishop. Deși în urmă cu doar o săptămâna internaționalul panamez apărea pe banca pitestenilor cu piciorul în ghips și ajutat de cârje, la duelul contra steliștilor acesta era deja scăpat de această “povară”.

Rămâne de văzut dacă recuperarea acestuia va fi una rapidă și benefică, urmând că apoi tehnicianul alb-violeților să decidă cine va rămâne în lot.

Până atunci, BCM U FC Argeș Pitești urmează să îi întâlnească în deplasare pe cei de la CS Dinamo Știința București.

 

*SURSA FOTO: facebook BCM U FC Arges Pitesti

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!