Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Înfrângere pentru CSU Sibiu în primul amical din Slovacia

Radu Bărăian

Radu Bărăian
11.09.2015

CSU Atlassib Sibiu a pierdut aseară primul meci de la turneul amical din Slovacia în fața gazdelor de la KB Kosice, scor final 86-89

Primul sfert a fost unul extrem de echilibrat cu foarte multe puncte marcate, sfert care le-a revenit sibienilor cu 33-30. Apoi, secvențele 2 și 3 au fost adjudecat clar de slovaci cu parțiale de 21-13 și 23-16, ceea ce le-a conturat acestora un ecart consistent înaintea actului decisiv. Trupa lui Dan Fleșeriu și-a revenit în utlimele 10 minute de joc, câștigând clar sfertul cu 27-12, însă nu au mai reușit să întoarcă soarta partidei, Kosice câștigând la 3 puncte diferență. 

Punctele Sibiului în acest meci au fost marcate de Hardy 16, Klassen 16, Paul 13, Gilbert 9, Lalovic 9, Evans 8, Calotă 5, Tincu 5, Cioacătă 3 și Păun 3.

Pentru galben-albaștri urmează azi cel de-al doilea meci și ultimul din cadrul aventurii din Slovacia împotriva maghiarilor de la MARSO Nyiregyhaza.

*Foto: Facebook CSU Sibiu

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!