Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Șerban Sere și Mircea Șerban, surprinși la o terasă înaintea meciului patru

totalbaschet.ro

totalbaschet.ro
30.05.2016

Pe adresa site-ului nostru a sosit de puține momente o fotografie care îl surprinde pe Șerban Sere, managerul echipei CSM CSU Oradea, alături de arbitrul Mircea Șerban. Cel din urmă oficiază partida cu numărul patru din finala Ligii Naționale de baschet masculin, dintre BC Mureș și CSM CSU.

Duelul a demarat la ora 20:00, iar la Sala Sporturilor din Târgu Mureș, întâlnirea dintre Sere și Mircea Șerban reprezintă subiectul principal de discuție.

Vom reveni cu amănunte!

7 comentarii la aceasta stire:
  • CSM CSU Oradea adrian.or :

    Da
    Asa si? Arbitrajul e corect. La ce penibil joaca Oradea si cu arbitraj pro pierdem. Scoateti si voi stiri de cancan de la fiecare inapt cu o camera foto in mana. Oare cetateanul in cauza doarme in fata hotelului CSM?

    cu 7 ani în urmă (30.05.2016)
    • Sepsi SIC Sf. Gheorghe xdm73:

      Etica
      si atat. Cine stie ce inseamna cuvantul !

      cu 7 ani în urmă (30.05.2016)
    Raspunde
  • Sepsi SIC Sf. Gheorghe TDM :

    Tenter pleacaaa!!!
    Si Cristescu a fost vazut cu Banica, parca, inaintea unui meci cu Asesoft. S-a pierdut acea finala, deci mult succes lui Sere!!!! :)))

    cu 7 ani în urmă (30.05.2016)
    • CS Universitatea Cluj-Napoca u66:

      Remaniere UBT
      Dupa cum veti citi in interviul acordat de vicepresedintele UBT, visul dvs, este posibil sa se implineasca cat de curand!
      http://ziuadecj.realitatea.net/sport/peste-un-milion-de-euro-pentru-un-obiectiv-ratat-interviu-cu-presedintele-u-bt-pozitia-lui-tenter-nu-este-de-neatins--147751.html

      cu 7 ani în urmă (01.06.2016)
    Raspunde
  • BC Mureș Târgu Mureș mickeymouse :

    nu este moral
    Nu ma astept la moralitate din partea managerilor. Lungu este la fel de smecher. Aici este vorba de reputatia arbitrului FIBA Mircea Serban care nu este un arbitru rau dar are mari probleme de comportament in timpul jocului (acum se pare ca si in afara lui). Arogant, ingamfat, plin de sine si cu o mutra de stapanitor se crede un Dumnezeu pe parchet si nu o piese din acest minunat joc numit baschet.

    cu 7 ani în urmă (31.05.2016) Raspunde
  • CS Universitatea Cluj-Napoca Eduard Cristea :

    "Beciul Domnesc"
    Bai baieti, optiunea cea mai buna pt voi este "Beciul Domnesc" ... Serban, atentie la filaj ... astept cu nerabdare sa te vad la stiri.

    P.S. cred ca-l vei lua si pe Stoica cu tine ... prietenii stiu de ce.

    cu 7 ani în urmă (02.06.2016) Raspunde
  • CSM CSU Oradea soso69 :

    arbitraj
    Nu inteleg problema? Meciul a fost arbitrat corect si a castigat Muresul. Intelegeam daca s-ar fi intamplat inaintea meciului 3, desi nici acolo nu a fost arbitraj partinitor, dar asa macar s-a dovedit ca a fost o simpla discutie si atat.
    Haideti sa intram iar in sfera scenariilor npt ca aici potentialul e mare:
    - Sere e prieten cu arbitrii;
    - Steaua e prietena cu federatia si are sprijin politic;
    - Clujul are acelasi sponsor principal ca si federatia;
    - etc....

    cu 7 ani în urmă (02.06.2016) Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!