Mvp-ul etapei
Borislava Hristova
Borislava Hristova
Minute 28:38
Puncte 22
Pase decisive 5
Recuperari 9
Eficienta 34
Vezi profilul jucatorului
Linkuri rapide
Stiri Liga Natională de Baschet Feminin

Încă patru sponsori se alătură Universității Cluj-Napoca

totalbaschet.ro

totalbaschet.ro
23.07.2015

Foto: Cristian Cosma

Noul proiect al Universității Cluj-Napoca crește pe zi ce trece. Pe lângă cei doi sponsori anunțați că vor susține cea mai titrată echipă de baschet feminin din țară, Farmec și Pitech+Plus, în ultimele zile s-au mai alăturat alte patru nume. Este vorba de Arovit, cunoscutul producător de produse alimentare, Alex Rus, fiul fostului ministru al transporturilor Ioan Rus, Electrogrup. o companie cu profil energetic și casa de insolvență RTZ & Partners.

Liviu Alexa, directorul executiv al echipei a vorbit pentru publicația care o deține, ziardecluj.ro, despre ultimul partener ce a acceptat să se alăture proiectului de revigorare al baschetului feminin.

Domnul Zavaleanu m-a sunat foarte entuziasmat si mi-a spus ca ne putem baza si pe sprijinul RTZ & Partners in acest demers. Mi-a spus ca a fost impresionat sincer de emulatia creata in jurul proiectului de salvare a sectiei de baschet feminin a Universitatii, de faptul ca atatia sponsori si-au afirmat disponibilitatea de a sustine un proiect cu atata potential. Ii multumesc mult pentru gest, avem deja 6 sponsori extraordinari si seriosi care vor contribui la stabilitatea financiara a sectiei. Luna de luna, timp de un an, nu vom avea altceva de facut decat sa tragem pentru victorii. Garantez ca nu vor mai intarzia cu lunile salariile fetelor. Nu ma voi opri aici. Mai sunt clujeni fani adevarati ai "U" care mi-au cerut putin timp de gandire sau care au nevoie de trecerea unor proceduri pentru a lua o decizie, sunt convins ca vom largi acest sprijin. Ceea ce s-a intamplat in ultimele zile e fantastic si e dovada clara ca se poate!

Conducerea clubului clujean este foarte aproape de a semna contracte cu mai multe sportive de peste hotare, numele acestora urmând a fi anunțate în zilele ce urmează.

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!