Stiri Liga I Masculin

Știința se va baza în sezonul următor pe doi foști campioni ai României

Costin Marinescu

Costin Marinescu
28.08.2013

Angel Santana va evolua în sezonul competițional 2013/14 în Liga 1 masculin, la Știința București, anunță site-ul oficial al clubului.

Jucătorul, care are dublă cetățenie, română și spaniolă, a îmbrăcat sezonul trecut tricoul Farului Constanța. El a intrat pe teren în 28 de partide și a avut medii de 24:54 minute, 7.9 puncte și 4 recuperări. De-a lungul carierei, extrema în vârstă de 36 de ani, a mai evoluat la CS Otopeni, Municipal București și CSU Ploiești.

TotalBaschet.ro a anunțat încă din iulie că Santana nu va mai continua la Farul Constanța.

A doua noutate din lotul bucureștenilor este cooptarea lui Sorin Hartman pe postul de antrenor principal. Hartman a fost în ultimele 4 sezoane antrenor asistent la CSU Ploiești, iar în 2012, în timpul campaniei de calificare la EuroBasket 2013, a ocupat aceeași funcție și la echipa națională de seniori a României. Hartman îl înlocuiește pe banca Științei pe Zoltan Safar, tehnicianul care a reușit cu bucureștenii clasarea pe locul 3 în precedenta ediție a Ligii 1.

Atât Santana cât și Hartman au câștigat titlul de campioni ai României cu CSU Ploiești, primul doar în calitate de jucător, iar cel de-al doilea și ca jucător și ca antrenor secund.

Foto: George Andrei

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!