Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

BC Timișoara, două din două în 2015

Dan Oancia

Dan Oancia
25.01.2015

 

BC Timișoara are un parcurs perfect până acum în noul an. Dacă în etapa trecută trecea de concitadina BC Timba Timișoara în partida oficială de debut din 2015, de această dată a venit rândul Energiei Târgu Jiu să fie victima "leilor" Gruparea condusă de Dragan Petricevic s-a impus cu scorul de 96-75, după un meci echilibrat, dominat pe alocuri de gazde.  

Motivați și de amintirea jocului din turul Ligii Naționale, în care au cedat în Gorj, timișorenii s-au impus în primul sfert cu scorul de 29-24, chiar dacă vizitatorii au beneficiat și de un fault antisportiv. Avantajul de +10 puncte pe care l-au avut pe parcursul setului secund nu a putut fi menținut, iar după ce Energia a egalat la 46, Persic și-a adus echipa în avantaj până la pauză, 52-46.  

Dacă sfertul al treilea a fost unul în care s-a menținut suspansul, "leii" câștigându-l cu 19-17, în ultimele 10 minute s-a rupt echilibrul, scor final 96-74, astfel că BC Timișoara și-a trecut în cont a două victorie din tot atataea meciuri după trecerea în 2015.  

BC Timișoara va juca în etapa viitoare în deplasare, la BC Mureș, în timp ce Energia Târgu Jiu va avea următorul meci în campionat în etapa a XVIII-a, cu CS Universitatea Craiova. 

*Foto: Facebook / BC Timisoara

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!