Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

CSU Sibiu se duelează cu U BT Cluj-Napoca

Ana-Maria Mătușoiu

Ana-Maria Mătușoiu
01.04.2017

CSU Sibiu primește în penultima etapă din faza a doua a campionatului vizita liderului Ligii Naționale de Baschet Masculin, U BT Cluj-Napoca. Derby-ul Adrealului se joacă duminică, 2 aprilie, de la ora 18, în Sala Transilvania din Sibiu.

Sibienii se duelează în ultima zi a săptămânii cu singura echipă pe care nu au reușit să o învingă în actuala ediție de campionat. Jucătorii lui Dan Fleșeriu speră că vor sparge gheața și cu U-BT, după ce cu două etape mai devreme, într-o partidă disputată pe teren propriu, s-au impus pentru prima dată în acest sezon și în fața celor de la Steaua CSM EximBank: 76-55. Pentru CSU Sibiu a urmat un eșec în deplasare la Pitești, argeșenii câștigând la o diferență de 4 puncte: 83-79.

Clujenii au reușit o victorie la scor în etapa precedentă, învingând pe teren propriu pe BC SCM Timișoara la o diferență de 30 de puncte, scor 96-66.

U BT Cluj-Napoca este lider, cu 49 de puncte, și va încheia sezonul regulat pe prima poziție, indiferent de rezultatele ultimelor două partide rămase de disputat. Sibienii completează și ei podiumul, fiind pe locul 3, la egalitate de puncte cu Steaua (42), care se află pe poziția secundă. În funcție de rezultatele ultimelor două etape, sibienii pot termina pe locurile 2, 3 sau 4.

Cât privește istoricul confruntărilor anterioare, U BT s-a impus de 36 de ori în fața sibienilor. În schimb, galben-albaștrii au reușit 20 de victorii împotriva rivalei U BT.

Partida dintre BC CSU Sibiu și U BT Cluj-Napoca va fi transmisă în direct pe Digi Sport 4.

 

*foto: Ana-Maria Mătușoiu 

3 comentarii la aceasta stire:
  • U BT Cluj-Napoca CJ Stefan :

    Transmisie DIGI
    TB eu vad handbal pe Digi Sport 4.

    cu 7 ani în urmă (01.04.2017)
    • CS Universitatea Cluj-Napoca ovidiu89:

      😂
      Maine e meciul:))

      cu 7 ani în urmă (01.04.2017)
    • U BT Cluj-Napoca Stefan Cj:

      ups
      UPS

      cu 7 ani în urmă (01.04.2017)
    Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!