Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Dan Fleșeriu: „Moralul nostru este bun, jucătorii sunt apți și pregătiți”

Ana-Maria Mătușoiu

Ana-Maria Mătușoiu
21.10.2016

 

CSU Sibiu va avea parte de o confruntare dificilă sâmbătă seara, pe teren propriu. Galben-albaștrii primesc vizita celor de la U-BT Cluj-Napoca, care vin la Sibiu cu moralul ridicat, după ce au obținut o victorie importantă în FIBA Europe Cup.

Baschetbaliștii sibieni sunt pregătiți, însă, să lupte pentru o nouă victorie, după cea cu Oradea, antrenorul Dan Fleșeriu declarând că jucătorii săi sunt apți și vor încerca să joace la intensitate maxima tot meciul.

„Va fi un meci cât se poate de greu pentru că întâlnim o altă reprezentantă din Cupele Europene. Sper ca acest lucru să ne motiveze din nou, ca și în meciul cu Oradea, în așa fel încât să demonstrăm că am putea reprezenta și noi România și Sibiul, în Cupele Europene, dacă ne vom câștiga locul acolo. Clujul are o echipă extraordinar de bună, cu nume sonore, dar care etapa trecută a pierdut. Lucrul acesta ne dă și nouă speranțe, ne arată că nu sunt de neînvins și cred că un joc bun de echipă poate fi soluția pentru a-i învinge. Moralul nostru este bun, jucătorii sunt apți și pregătiți. Sper ca de data aceasta să jucăm bine de la început și să menținem 40 de minute la intensitate maximă, astfel încât să nu mai avem probleme ca în meciul cu Oradea. Mă bucur mult pentru revenirea din meciul acela, dar trebuie să ținem cont că nu de fiecare dată echipele de valoare vor cădea așa de mult. Clujul cred că se concentrează la fel de bine atât pe competiția internă, cât și pe cea națională, însă vom vedea cât de greu le va fi să joace din trei în trei zile”, a declarat Dan Fleșeriu.

Partida dintre BC CSU Sibiu și U-BT Cluj-Napoca va ava loc sâmbătă, de la ora 18, în Sala Transilvania din Sibiu și nu va fi televizată. 

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!