Stiri Cupa României Feminin

„Gălăţeanca” Chelsey Lee a reuşit double-double la Timişoara

Cătălin Rădulescu

Cătălin Rădulescu
25.09.2014

CS Phoenix Galaţi s-a impus în returul disputat în oraşul de pe Bega, cu BCM Danzio, scor 66-58, şi a acces în premieră în istoria clubului, în faza sferturilor de finală a Cupei României, din postura de „best looser”. Americanca

Chelsey Lee a fost din nou jucătoarea cu cea mai bună evoluţie din tabăra gălăţeană, cu cel de-al doilea double-double consecutiv de la venirea în România. Chelsey a marcat 15 puncte, a avut 20 de recuperări şi 2 pase decisive, fiind extrem de utilă în ambele faze: apărare şi atac. „Gălăţeanca” a avut o eficienţă de 50% la aruncările de 2 puncte (6/12) şi la aruncările de la linia de fault (3/6).

În returul de la Timişoara, Lee a fost prezentă în teren 38.06 minute. Ea a fost secundată cu succes de conaţionala sa Trudy Armstead (21 puncte, 8 recuperări), care şi-a făcut debutul în tricoul Phoenix, dar şi de internaţionala Romina Filip 10 puncte, 5 recuperări, o pasă decisivă şi 3 intercepţii.

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!