Stiri

„Uncle Drew” devine film și va fi lansat în vară!

David Istrate

David Istrate
16.02.2018

kyrie irving uncle drew film trailer

Kyrie Irving a fost cunoscut de-a lungul timpului sub porecla de „Uncle Drew” datorită reclamelor pe care fostul campion le-a făcut cu Pepsi. În aceste scurte episoade, jucătorul de 25 de ani se costuma asemenea unui bătrân și juca în parcuri, stârnind uimirea publicului.

În această vară, Kyrie Irving a decis să plece la altă echipă, după 6 ani petrecuți la Cleveland Cavaliers. Prin urmare, fundașul american a ajuns la Boston Celtics unde este indiscutabil cel mai bun jucător și a reușit să arate că poate să conducă o echipă de unul singur. Celtics ocupă a doua poziție în clasamentul conferinței de Est, în timp ce Kyrie Irving are medii stagionale de 24,7 puncte, 3,6 recuperări și 5 pase decisive.

De asemenea, una din calitățile principale ale lui „Uncle Drew” este modul în care reușește să dribleze și să treacă de adversarii săi. Tocmai acest lucru a fost surprins și în reclamele făcute de Pepsi în care, de-a lungul timpului, au mai apărut jucători cunoscuți precum Kevin Love, Nate Robinson sau Ray Allen.

Cu toate acestea, producătorii au decis să ducă acest proiect la un alt nivel și astfel recent a apărut trailerul filmului Uncle Drew, ce urmează a fi lansat în 28 iunie.

Filmul spune povestea lui Dax, un baschetbalist din Harlem, care dorește să câștige un turneu de streetball și astfel cere ajutorul fostei echipe ale lui Uncle Drew, formată din Kyrie Irving, Shaquille O'Neal, Chris Webber, Reggie Miller, Nate Robinson și Lisa Leslie. Împreună ei trec prin multe dificultăți, toate cu scopul de a ajunge la obiectivul final care este câștigarea trofeului.

Știrea aceasta a fost primită cu mult entuziasm de către fanii baschetului, care sunt nerăbdători să vadă cum ar arăta o echipă formată din atâtea legende la care se adaugă și Kyrie Irving. Filmul va apărea în cinematografe în 28 iunie 2018 însă doar timpul va putea spune dacă Uncle Drew merită să apară alături de alte filme reușite precum Coach Carter, Space Jam, Love & Basketball, Like Mike, etc.

*foto – slamonline.com

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!