Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Zoran Krstanovic a făcut un nou meci de excepție

Ionuț Greere

Ionuț Greere
26.10.2014

Pivotul sârb al celor de la SCM Universitatea Craiova, Zoran Krstanovic, continuă să impresioneze în maieul formației oltene. Zoki a făcut un nou meci de excepție și în partida câștigată cu U Banca Transilvania Cluj, 90-86, în etapa a 4-a din Liga Națională.

Trimis încă din primul minut pe teren, Krstanovic a aevoluat pe întreaga durată a partidei și a totalizat 33 de puncte, 9 recuperări, 3 intercepții și un capac, pentru un indice de efciență de 36 de unități. A terminat meciul cu procentaje de 57% la aruncările de 2 puncte, 100 % la aruncările de la distanță (4/4) și 83 % de la linia de libere, cu 5 marcate din 6 primite.

De asemnea, un alt jucător al Craiovei a împresionat în partidă cu trupa lui Dorin Pintea. Milovoje Bozovic a terminat meciul în double-double cu 17 puncte și 11 recuperări, la care a adăugat și 4 recuperări și 5 intercepții. Bozo a avut încheiat partidă cu 7/11 la aruncările din interiorul semicercului, 1/3 la aruncările din exteriorul semicercului și 8/14 de la linia de pedeapsă.

*Foto: Bogdan Dănescu

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!