Mvp-ul etapei
Borislava Hristova
Borislava Hristova
Minute 28:38
Puncte 22
Pase decisive 5
Recuperari 9
Eficienta 34
Vezi profilul jucatorului
Linkuri rapide
Stiri Liga Natională de Baschet Feminin

5 jucătoare cu peste zece puncte la Sepsi Sf. Gheorghe în partida cu Brașov

Ciprian Petcuț

Ciprian Petcuț
12.03.2014

Într-un meci ce a contat pentru etapa 24-a din Liga Națională de baschet feminin, ACS Sepsi SIC Sf. Gheorghe a trecut cu scorul 72-46 de Olimpia CSU Brașov.

Nu mai puțin de 4 componente ale echipei din județul Covasna au izbutit să depășească borna de puncte în acest meci, iar 6 au reușit să aibă peste 10 unități la capitolul eficiență.

Samantha Prahalis a fost principala marcatoare pentru Sepsi SIC în confruntare cu brașovencele. Aceasta a marcat 14 puncte, având 2/7 la aruncările de două puncte, 3/9 la cele de trei puncte și 1/2 la libere la care se mai adaugă 3 recuperări și 4 assisturi pentru un total de 10 la eficiență.

Florina Pașcalău a izbutit 13 puncte. 6 recuperări și o pasă decisivă. A avut 4/9 la aruncările de la semi-distanță, 1/1 din afara semicercului și 2/2 la libere cu o minge câștigată, 3 posesii pierdute pentru un indice al eficienței de 13 unități.

Americanca Kalis Loyd și bosniaca Lejla Bejtic au strâns fiecare câte 12 puncte în acest duel, cea mai eficiență fiind Loyd cu 16 unități în dreptul eficienței.

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!