Stiri

ABLA. Adam Kovacs a fost desemnat MVP-ul competiției

Ciprian Petcuț

Ciprian Petcuț
16.05.2013

După un sezon lung cu multe dueluri interesante, turneului ABLA International Basketball a luat sfârșit. Această competiție este considerată ca fiind cea mai mare ligă de baschet amator din țară.

Baschet Club Best Arad a pierdut finala turneului în fața formației maghiare, Bekes SZSK, dar a avut în componența lotului pe MVP-ul competiției.

Conducătorul de joc al echipei arădene, Adam Kovacs, a fost desemnat cel mai bun jucător de-a lungul sezonului, având evoluții remarcabile. Arădeanul în vârstă de 14 ani, ce măsoară 1.81 cm, și-a condus echipa spre finala competiție, având o medie de 16.6 puncte pe meci pentru un total de 241 de puncte în cele 15 partide în care a evoluat. Acesta a mai adăugat și 4.6 recuperări pe meci, dar și un total de 24 de pase decisive.

În semifinala turneului ABLA, Kovacs a avut cea mai bună prestație din întreg sezonul, contribuind cu nu mai puțin de 36 de puncte, 11 recuperări și 4 assisturi. În finală, acesta a evoluat doar 13 minute din cauza unei accidentări, dar a reușit să marcheze 12 puncte și să adune 3 recuperări.

Adam Kovacs este considerat unul dintre cei mai promițători juniori din Arad, participând deja la un stadiu de pregătire a echipei naționale a României sub 14 ani.

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!

Cele mai citite
Cele mai Comentate