Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

ACTUALIZARE. Craiova s-a retras de pe teren în al doilea meci de la București

Ionuț Greere, Radu Bărăian

Ionuț Greere, Radu Bărăian
09.09.2014

Actualizare. Ora 21:35

SCM U Craiova a decis să se retragă de pe teren în meciul amical cu Steaua CSM EximBank București, fiind nemulțumiți de prestația arbitrilor.

Pe de altă parte, Virgil Stănescu, președintele Stelei, a confirmat faptul că echipa din Craiova s-a retras la finalul sfertului trei, însă, nu a dorit să declare mai multe legate de acest incident, spunând că nu înțelege de ce adversarii au luat această decizie.

Acest incident nu este primul dintre cele două echipe, în trecut existând și alte probleme în duelurile Steaua vs. Craiova. 

 


În această seară s-a desfășurat al doilea meci amical dintre Steaua CSM București și SCM Universitatea Craiova. La finalul celui de-al treilea sfert, din motive necunoscute, echipa olteană s-a retras de pe teren la scorul de 66-49 (20-19, 21-15, 25-14) pentru bucureșteni.

 

Confrom unor persoane care au fost prezente în Sala Mihai Viteazu, se pare că antrenorii formației craiovene au avut și o reacție nervoasă și au aruncat pe parchet cu coșurile în care se aflau mingile de joc.

Până în acel moment steliștii au dominat jocul, craiovenii nu au pus probleme decât în primul sfert când s-au ținut aproape de gazde.

Ieri, în prima partidă amicală, Steaua a învins cu scorul de 84-69.

Oficialii clubului oltean au declarat că vor trimite un comunicat de presă în care vor explica ce s-a întâmplat. 

Vom reveni cu amănunte!

*Foto: TotalBaschet

5 comentarii la aceasta stire:
  • tzontzolino :

    interesant
    Foarte tare- au ajuns atat de disputate amicalurile incat or sa se ia la bataie la un moment dat pentru un joc cu miza nula. Sunt amicaluri in strainatate in care nici nu se tine cont de nr, de greseli personale si ei se supara de un arbitraj. E amical...serios..chiar ar fi mai interesant sa vezi daca poti face fata unui meci in care te fura arbitrii-cred ca inveti multe din asta- mai ales ca in campionat prinzi destule astfel de meciuri! In fine, orgoliul poate e prea mare cateodata- dansii stiu motivele adevarate

    cu 9 ani în urmă (09.09.2014) Raspunde
  • YMCA alin67 :

    amical neamical sarbesc
    Am fost la un amical la Craiova in care unul din arbitri, craiovean, nu a mai vrut sa continue sa arbitreze pana ce Mandic nu a parasit banca. Ar fi continuat jocul si fara arbitrul respectiv,dar ramanea numai unul si era imposibil, asfel ca Mandic a fost calmat dupa indelungi discutii si amenintari,de Toma cred,si trimis in tribune (se juca in sala veche). Este adevarat ca arbitrajul era slabut,cu greseli de ambele parti,arbitrii fiind de nivel juniori,dar sa te comporti asa la un amical,doar ... Bavcevic il poate egala si chiar intrece. Bineinteles, asta nu are nicio legatura cu ce s-o fi intamplat azi in sala Mihai Viteazul.

    cu 9 ani în urmă (10.09.2014) Raspunde
  • CSA Steaua București tzony :

    Interesant
    Am fost la primele 2 sferturi ale meciului si intradevar a fost un arbitraj slabut dar nicidecum sa parasesti sala mai ales in timpul unui amical. Am auzit comentarii din partea antrenorului secund al Craiovei ca si cum ca ar platii Steaua arbitrii sa castige si amicalele. Sa fim seriosi... Pana si Bavcevic care este unul dintre cei mai "intensi" antrenori din Romania isi vedea de strategia echipei si de cum joaca nu de maniera de arbitraj...
    De ce te mai duci pana in Bucuresti daca alegi sa pleci din sala in timpul unui amical?

    cu 9 ani în urmă (10.09.2014) Raspunde
  • SCM "U" Craiova mariussorin :

    De ce?
    De ce pleci de la un meci de pregatire atunci cand mai ai 10 minute din meci?De ce planifici meciuri cu Steaua daca au fost probleme in trecut ?De ce nu inveti sa joci si cand lumea ti-e potrivnica?De ce nu esti fair cand pierzi, pentru ca ceilalti sunt mai buni?Vom avea un sezon incendiar la Craiova.....

    cu 9 ani în urmă (10.09.2014) Raspunde
  • CS Universitatea Cluj-Napoca ARM :

    arbitraje
    Din pacate arbitrajele la meciurile amicale sunt absolut jenante, lipsite de noima si orice urma de logica. La Cluj unu dintre arbitrii de amicale este absolut idiot, complet cretin si intotdeauna fluiera dupa ureche si nu dupa ce se intampla pe teren colectionand un numar uriaș de înjurături

    cu 9 ani în urmă (10.09.2014) Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!