Stiri

ACTUALIZAT. Jay Wisseh va juca împotriva lui Olympiacos Pireu pe 16 mai

totalbaschet.ro

totalbaschet.ro
12.05.2013

ora 15:50
Wisseh a semnat cu echipa Ilysiakos Atena, formație situată pe locul al 11-lea în ierarhia la zi a primului eșalon baschetbalistic din Grecia. Înțelegerea are valabilitate până la încheierea acestui sezon competițional.

Ilysiakos parcurge al 4-lea sezon consecutiv în primul eșalon din Grecia. În precedentele două ediții s-a clasat de fiecare dată pe poziția a 11-a.

Primul meci al lui Wisshe este programat pentru luni (13.05). Ilysiakos întâlnește, în deplasare, Peristeri (locul 13 din totalul de 14 participante).

Ilysiakos este antrenată de către Giorgos Zeugolis și are 7 victorii din 24 de meciuri disputate. Cu două etape rămase de desfășurat din sezonul regulat această echipă nu mai are nicio șansă de a se califica în playoff. Totuși, trebuie notat faptul că Ilysiakos va întâlni pe Olympiacos Pireu în ultima etapă.

Așadar, fostul jucător al lui CSU Sibiu și Energia Rovinari va avea posibilitatea de a juca împotriva campioanei Europei din 2012, echipă care în această seară joacă pentru a-și apăra trofeul, în finala Euroligii de la Londra. Meciul dintre Ilysiakos și Olympiacos este programat pentru 16 mai. Va fi primul joc oficial al echipei din portul Pireu după finala Euroligii.

ora 12:00
Jay Wisseh
va juca în campionatul Greciei. Americanul ce a evoluat în returul sezonului acesta pentru Energia Rovinari a ales să se despartă de formația gorjană, anunțând prin intermediul unui site de socializare sosirea sa în Grecia și faptul că primul antrenament alături de noua sa echipă, a decurs foarte bine.

Pentru a afla mai multe detalii, TotalBaschet a luat legătura cu jucătorul american, care ne-a confirmat spusele sale de mai sus.

Da, am semnat cu echipa din Grecia. Am purtat ceva discuții și cu echipa Energiei, însă nu am primit nicio ofertă concretă pentru sezonul următor.

În echipamentul Energiei Rovinari, Jay Wisseh a înregistrat medii de 17.9 puncte, 5.5 recuperări și 5.8 pase decisive, pentru un indice mediu în dreptul eficienței de 20.6. Acesta s-a aflat la a doua sa experiență în România, dupa ce a petrecut sezonul 2011/2012 alături de CSU Atlassib Sibiu.

Foto: Zsigmond Bathori

1 comentariu la aceasta stire:
  • FC Argeș Pitești Gabitzu01 :

    ????????????
    Giorgos Zeugolis asta o fi ruda cu George Ziguli de la Pitesti ????

    cu 10 ani în urmă (12.05.2013) Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!