Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

ACTUALIZAT. Liviu Dumitru a semnat cu Mediaș

Adrian Micinic

Adrian Micinic
07.08.2013

'Gogu' a petrecut trei ani la Târgu-Mureș

Site-ul oficial al echipei Gaz Metan Mediaș a anunțat că Liviu Dumitru a semnat un contract pe un sezon. El a mai jucat la Fieni, Constanța, Brașov, Pitești și Mureș.

___

Liviu Dumitru se antrenează alături de echipa de baschet Gaz Metan Mediaș.

___

Liviu Dumitru
este, potrivit unor surse apropiate site-ului TotalBaschet, foarte aproape de a semna cu Gaz Metan Mediaș. Fostul căpitan al echipei BC Mureș nu a fost prezent la reunirea lotului de luni (05.08).

În vârstă de 34 ani, Dumitru a devenit vicecampion al României pentru a doua oară în carieră. El a jucat o finală de campionat în anul 2007, alături de BCM U Pitești, respectiv în 2013, alături de BC Mureș. În ultimul sezon, Liviu a avut 40 de meciuri în campionat cu medii de 7.1 puncte, 4.3 recuperări, 0.8 pase decisive, 0.4 intercepții și 0.9 posesii pierdute pentru 8.1 la eficiență. Dumitru măsoară 2.03 metri, cântărește 94 de kilograme și evoluează în principal pe poziția 4.

Gaz Metan s-a despărțit în aceasată vară de mai mulți jucători importanți, printre ei numărându-se și autohtonii Titus Nicoară, respectiv Adrian Guțoaia. Astfel, gruparea din Mediaș pare mai mult decât interesată să găsească români cu experiență, iar Liviu Dumitru se potrivește perfect acestui profil.

Citiți și

SURSE. Liviu Dumitru părăsește BC Mureș

Foto: Jeff Warder 

3 comentarii la aceasta stire:
  • BC Mureș Târgu Mureș hubatheo :

    Mulțumim Liviu
    A fost cea mai plăcută prezență din ultimii ani la BC Mureș. Succes Liviu în continuare!

    cu 10 ani în urmă (07.08.2013) Raspunde
  • Sepsi SIC Sf. Gheorghe RayAllen :

    Liviu
    a plecat sa prinda mai multe minute la Gaz .. la Mures nu mai prindea asa multe minute mai ales acum dupa venirea lui Ivanovic. mult succes in continuare si putine puncte in meciul cu Mures!:D

    cu 10 ani în urmă (07.08.2013) Raspunde
  • CS Municipal Mediaș bbfreak :

    a semnat cu Gaz Metan
    Liviu Dumitru a semnat deja cu Gaz Metan ptr un sezon

    cu 10 ani în urmă (07.08.2013) Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!