Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

ASG 2014 Cluj-Napoca - Programul zilei de 15 aprilie, ziua principală a evenimentului

Radu Bărăian

Radu Bărăian
06.04.2014

Organizatorii All Star Game-ului 2014 masculin de la Cluj-Napoca au anunțat prin intermediul paginii oficiale de Facebook a evenimentului programul zilei de 15 aprilie. Astfel, evenimentul va debuta începând cu ora 16:00 și se va termina în jurul orei 22:00. 


De menționat este faptul că, fanii nu-și mai pot vota favoriții pentru ASG, iar pe site-ul Federației Române de Baschet apare următorul anunț: „Momentan se centralizează rezultatele voturilor pentru All Star Game 2014 masculin (public, media, tehnic). Rezultatele votului final vor fi publicate pe site la o dată ulterioară”.

*Foto: Facebook All Star Game 2014 Cluj-Napoca

13 comentarii la aceasta stire:
  • CSM CSU Oradea Florin4D :

    -
    Ca fapt divers, ar trebui precizate si preturile: 100 RON pentru zona de jos a tribunelor si 50 RON sus.

    Comentarii suplimentare nu as face prea multe, respect prea mult clubul organizator si fanii lui, oricum ei nu au nici o vina si sunt la fel de "vatamati", atata doar ca abonatii "U" primesc ceva mizerii stantate cu ASG 2014 in plus.

    Preturile stabilite de Cristescu sunt un record absolut al nesimtirii si de abia acum inteleg cu adevarat la ce a s-a referit cand a spus ca All-Star Game ca la Cluj nu s-a facut in Romania.

    Mi se pare nepotrivit sa dai pentru o seara o treime din cel mai scump abonament pe un sezon intreg la meciurile lui "U" Mobitelco si aproape jumatate din cat costa un abonament pe un an in partea de jos a tribunelor de la CSM Oradea si BC Mures (inclusiv meciuri europene). La alte echipe nu cunosc exact preturile abonamentelor, insa sunt convins ca se incadreaza si ele in target.

    Ca o paralela anul trecut la Craiova au fost 15 RON si 20 RON, iar ca alta paralela, cam cu aceeasi bani se poate urmari tot pe scaunele de jos, insa usor lateral, meciul de Euroliga de joi in Palau Blaugrana, Barcelona vs Laboral, cu admiterea faptului ca acolo nu se va beneficia de jumatatea de ora de behaiala a lui Smiley. In alte arene de Euroliga prin care am mai pasit in ultimii 2 ani nu are sens sa afisez preturi platite, oricat m-as stradui All-Star Cristescu nu ar fi eclipsat deloc, dimpotriva :)

    cu 10 ani în urmă (06.04.2014)
    • CS Universitatea Cluj-Napoca ARM:

      ASG
      Punctul pe I!!!! Cu asta Cristescu se inscrie clar la titlul de Mister Duda Anului! Sunt abonat de multi, multi ani dar dupa mizeria asta probabil ca voi alege varianta 5 lei pentru partea de sus si la buna vedere.... adica dau 125 de lei pentru un sezon intreg (pentru privilegiul de a avea loc grantat cred ca am iesit mai scump decat daca mi-as fi luat bilet la fiecare meci) si sa dau 50 sau 100 de lei pentru un meci in All Star Game (care star ca astia de la noi nici praf de pe tolba nu sunt), un meci in care cativa "sportivi" se plimba de la un cos la altul facand eforturi disperate sa nu transpire, un meci si un "concert" in care schelalaie un artist prefabricat (precum politistul din bancul cu copilul), lol! Eu unu nu merg si recomand la toata lumea sa boicoteze acest "eveniment"!

      p.S. Sunt extrem de revoltat, extrem, m-am bucurat ca o sa avem ceva si la Cluj si am sperat sa fie ceva corect, din pacate suntem luati de prosti si fraieri! RUSINE!!!!!

      cu 10 ani în urmă (11.04.2014)
    Raspunde
  • Sepsi SIC Sf. Gheorghe titel :

    preturi
    Probabil ca Dl. Cristescu incepe s-adune la bugetul echipei pentru anul viitor... "banul leu cu leu se-aduna" ;)

    cu 10 ani în urmă (06.04.2014) Raspunde
  • Sepsi SIC Sf. Gheorghe rraZVy#BCT :

    ASG 2014
    la timisoara acum 2 ani a fost intrarea gratis..ca fapt divers..mi se pare mult sa dau 100 de ron ca sa vad un meci..fie el all-star..plus ca poate unii vor sa vina din alte orase..mai costa si drumu si cazare..

    cu 10 ani în urmă (07.04.2014) Raspunde
  • BC CSU Sibiu @lexCSU :

    Preturi
    Sunt mult prea mari preturile intradevar... cred ca sunt cele mai mari preturi din istorie, e pacat pentru clujeni.
    Ca o paralela , in 2011 cand ASG a fost gazduit de Sibiu, biletul a fost 10 lei...

    cu 10 ani în urmă (07.04.2014) Raspunde
  • tzontzolino :

    doar clujeni in tribune
    Probabil se doreste doar clujeni in tribune- chiar vroiam sa merg la ASG, dar benzina 300 Ron plus hotel o noapte sa mai dau si 200 Ron doar pe bilete...totusi stai o saptamana la mare pe banii astia

    cu 10 ani în urmă (08.04.2014)
    • Sepsi SIC Sf. Gheorghe titel:

      @tzotzolino
      La 300 RON drumul + hotel, un bilet de 100 RON nu mai face chiar asa de mare diferenta... n-o sa fie nici clujeni, stai linistit, nu suntem noi mai "bogati" asa ca nu-ti fa iluzii, nu e "cu dedicatie" pentru noi. Cred ca pur si simplu "mult-iubitul si stimatul" nostru presedinte e (ca de obicei) lipsit de scrupule si profita la maxim dpdv financiar de "lozul" tras. Intinde coarda la maxim, cum e obisnuit. Ce pot sa-ti spun insa e ca putina lume o sa plateasca pretul asta; majoritatea cred c-o sa fie invitati, ca sa se dea domnul "galant" in lumea buna. Iara putinii care vor plati, for scoate parleala pentru gratuitati

      cu 10 ani în urmă (08.04.2014)
    • CS Universitatea Cluj-Napoca ARM:

      ASG
      Asa clujean cum sunt si oricat de mult iubesc atat orasul cat si "U" spun cu mana pe inima ca imi doresc o sala goala pentru ca nu merita nimic altceva!

      cu 10 ani în urmă (11.04.2014)
    Raspunde
  • CSM CSU Oradea mira :

    à la... ?
    Mie mi-e foarte clar: e baschet à la Cluj; in acest context baschet sau varza - nu e totuna?!

    cu 10 ani în urmă (08.04.2014)
    • Sepsi SIC Sf. Gheorghe titel:

      usurel
      ei, hai sa nu exageram, ci sa ramanem totusi in niste cote rezonabile... nu cred ca un derapaj managerial poate sa stearga cu buretele tot ce a insemnat baschetul "à la Cluj" de-a lungul anilor

      cu 10 ani în urmă (09.04.2014)
    • CS Universitatea Cluj-Napoca ARM:

      ASG
      Ba nu, este stiut ca ASG-ul doar seamana a baschet, la banii astia devine varza a la Cluj!

      cu 10 ani în urmă (11.04.2014)
    Raspunde
  • U BT Cluj-Napoca carlos_cj :

    Baciu - Sparks
    Cred ca e o gluma buna sa nu fie selectionat cel mai spectaculos jucator de la Cluj, Josh Sparks. Ce spectacol mai e si asta? Oricum, trebuie sa i se dea credit si pariului TOTAL RATAT al lui Cristescu, Baciu. Asta e.

    cu 10 ani în urmă (11.04.2014)
    • CS Universitatea Cluj-Napoca ARM:

      ASG
      Este intradevar pacat sa nu participe Sparks dar este pueril si absurd sa spui ca Baciu este un pariu ratat! O fi Pop un pariu ratat dar nu Baciu!

      cu 10 ani în urmă (11.04.2014)
    Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!