Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

ASG 2014. Mihai Silvășan: „A fost un eveniment frumos care a făcut propagandă bună baschetului”

Radu Bărăian

Radu Bărăian
16.04.2014

Ediția cu numărul 13 a All Star Game-ului organizată la Cluj-Napoca s-a încheiat cu victoria Sudului, scor 135-124. Mihai Silvășan, componentul Nordului, respectiv căpitanul formației ”U” BT Mobitelco, a vorbit despre evenimentul organizat în orașul în care activează. 

„A fost o onoare să reprezint Clujul și pe ”U” BT Mobitelco la acest All Star Game. A fost un meci reușit, mai mult show decât baschet, multe dunk-uri, a cântat și Smiley, l-am avut pe maestrul Florin Piersic. A fost un eveniment frumos care a făcut propagandă bună baschetului”, a declarat Silvă.

*Foto: Andor Marton

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!