Stiri Cupa României Masculin

Aco Todorov: “Este plăcut să joci într-o asemenea atmosferă, nu în fața unor scaune goale”

Lucian Călinescu

Lucian Călinescu
27.09.2015

Todorov

În cadrul returului primei faze din Cupa României, Dinamo București a fost învinsă în fieful celor de la BCM U Pitești, scor 77-58. Datorită victoriei din manșa tur, de la București, bucureștenii se califică mai departe. Formația din Capitală este prima care beneficiază de sistemul “lucky loser”.

La finalul partidei din Trivale, am stat de vorbă cu Aco Todorov, tehnicianul dinamovist. Acesta consideră că diferența, în mare parte, s-a făcut la fundaşi.

Așa cum am spus și înaintea meciului, datorită rezultatelor înregistrate în restul partidelor, atât noi, cât și Pitești, vom merge mai departe. În această seară am evoluat împotriva unei echipe foarte puternice, care țintește primele 4 locuri din campionat. Cred că diferența, în cea mai mare parte, s-a făcut la poziția 1. Aici, BCM U a avut un adevărat lider, în numele lui Ross (n.r. Ronald Ross). Noi am avut doi jucători care au terminat partida cu 0 pase decisive și un indice negativ al eficienței. Știam că problema noastră cea mai mare este aici, dar nu mi-am putut imagina niciodată că pot asista la un meci în care să se întâmple acest lucru.

Cred că noi și Piteștiul suntem două formații cu ambiții diferite. Noi vrem să ne calificăm în Play-Off, să fim în primele opt echipe ale campionatului. Cei de la BCM U au mai multă ambiție decât noi, deci nu pot fi decât încântat pentru faptul că i-am învins o dată și am reușit calificarea mai departe. Acum, datoria noastră este să ne concentrăm pe campionat și să încercăm să rezolvăm problemele de care am amintit.

Todorov a lăudat atmosfera întreținută de fani.

Ce pot spune despre fanii piteșteni… a fost plăcut pentru noi să evoluăm într-o asemenea atmosferă. Cu toții muncim în acest domeniu, baschetul, și cred că este frumos să jucăm în fața unei astfel de mulțimi, nu în fața unor scaune goale. Ca antrenor, prefer să joc mereu asemenea meciuri, chiar dacă fanii nu sunt de partea echipei adverse.

Dinamo va debuta în Liga Națională pe terenul celor de la U BT Cluj-Napoca.

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!