Stiri Acvile

Adan Inbar: „Am avut atitudine și am crezut în victorie”

Valentin Todea

Valentin Todea
21.11.2016

Prima reprezentativă de baschet feminin a Israelului a învins România în Sala Polivalentă din Cluj-Napoca, scor 51-62, într-un meci contând pentru preliminariile EuroBasket 2017. Cu acestă victorie, naționala de la Ierusalim are șanse mari de a ajunge la turnenul final din Cehia. După terminarea partidei, selecționerului echipei din Israel, Adan Inbar, a vorbit în fața presei:

„Este o victorie uriașă pentru noi și suntem fericiți. A fost un meci foarte dificil, știam că vom juca împotriva unei echipe puternice, care a și castigat în meciul tur, și de aceea sunt încântat de faptul că jucătoarele mele au jucat așa cum am stabilit împreuna în pregătire. Au dat dovadă de disciplină tactică și asa am reușit să ne luăm revanșa. Am avut o apărare foarte bună, mobilă, care a închis foarte bine culoarele principalelor jucătoare ale României. Am avut atitudine și am crezut în victorie. Ne-am făcut jocul și pot spune că am meritat victoria din plin. Am început foarte bine, am avut primele trei sferturi deosebite, iar în final, când România a revenit în forță, nu am cedat și am găsit soluții ideale pentru a ne asigura succesul. Pentru noi, urmează un meci foarte important în Bosnia, avem un moral bun și sperăm în calificare”, a declarat acesta, conform frbaschet.ro.

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!