Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Aleksandar Todorov a fost prezentat oficial ca antrenor al lui Dinamo București

Bogdan Isailă

Bogdan Isailă
05.06.2015

Dinamo București l-a prezentat oficial pe Aleksandar Todorov drept noul antrenor al echipei baschet. Antrenorul macedonean în vârstă de 42 de ani antrena pentru prima dată în România. Încă o dată sursele Total Baschet s-au adeverit iar site-ul nostru vă anunța încă de pe 1 iunie că Aleksandar Todorov o va pregăti pe Dinamo în sezonul competițional 2015/2016. Aleksandar Todorov îl va avea secund pe Zeljko Bugarcic.

La conferința de presă de prezentare al noului antrenor au mai participat Elisabeta Lipă, președintele CS Dinamo, Liviu Puicu, președintele secției de baschet, Răzvan Tălămbuță, reprezentantul sponsorilor echipei dar și Virgil Căruțașu, noul director sportiv. Toți au vorbit despre sezonul viitor și despre așteptările pe care le au de la nouă echipă a lui Dinamo.

„Voi face tot ce îmi stă în putință ca să susțin această secție și vreau în primul rând să-i mulțumesc domnului Răzvan Tălămbuță pentru susținere. Am tot respectul și toată stima pentru astfel de oameni, care au curajul să vină alături de noi pentru a face lucruri frumoase. Aștept și îmi doresc rezultate bune de la această echipă și sper ca împreună să ducem tradiția baschetului dinamovist mai departe, să umplem Sala Polivalentă și să-i facem pe oameni fericiți” a declarat Elisabeta Lipă, președintele CS Dinamo:

„Am avut prilejul și deosebita plăcere să ne alăturăm entuziasmului doamnei președinte Elisabeta Lipă. Am demarat un proiect pe care îl dorim de succes și pe termen foarte lung, în ideea de a vedea din nou sălile pline de spectatori. Eu sunt unul dintre cei care se băteau să găsească un loc în Sala Floreasca, la cele mai mari meciuri de baschet, Dinamo – Steaua. Ne-am dori extrem de mult să reînviem această rivalitate și să o ducem către sport, către competiției, nu către luptele din afara sportului” a completat Răzvan Tălămbuță.

„Aș vrea să-i mulțumesc doamnei Elisabeta Lipă pentru sprijinul acordat. Pentru mine lucrurile sunt simple. Am început performanța cu acest club, am ieșit campion la seniori cu Dinamo, m-am reîntors din privat după 17 ani lucrând numai în sistemul privat și am revăzut cu mare plăcere intențiile de performanță ale CS Dinamo, unde mă regăsesc întrutotul. Când spui Dinamo spui performanță, dar dincolo de aceasta îmi doresc să avem săli pline, care să genereze din punctul meu de vedere și venituri mai mari din partea sponsorilor. Pornim în Liga Națională cu acest staff. Noul antrenor, Aleksandar Todorov, m-a impresionat prin rigurozitate și prin faptul că a știut să pună punctul pe i. Pentru mine este egal cu performanța.

Suntem în negocieri avansate cu 2-3 jucători români, care urmează să semneze zilele următoare. Regula federației privind obligativitatea jucătorului român a majorat cu cel puțin 100.000 de euro bugetul alocat secțiilor prin mărirea salariilor jucătorilor români. Trebuie să ne adaptăm acestor cerințe dacă vrem să fim competitivi. Domnul antrenor Todorov va veni cu doi jucători din Bulgaria. Străinii sunt în partea a doua ca și selecție pentru noi, pentru că avem de unde alege” a declarat Liviu Puicu.

foto: csdinamo.eu

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!