Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Alhaji Mohammed confirmat la CSU Ploiești

Adrian Micinic

Adrian Micinic
26.06.2013

 

CSU Ploiești l-a confirmat pe americano-ghanezul Alhaji Mohammed, jucătorul instrumental din Meciul 6 al finalei Ligii Naționale - ediția 2013. Fostul jucător al lui Rick Pitino a fost legitimat la formația prahoveană în primăvara anului curent și a semnat atunci un contract până la încheierea sezonului 2012/13 cu opțiune pentru prelungire pentru stagiunea următoare.

Președintele lui CSU Ploiești, Ionuț Georgescu, a precizat următoarele pentru site-ul csuasesoft.ro:

Am făcut eforturi mari pentru a-l putea păstra pe Alhaji Mohammed. Este un jucător de care CSU Asesoft are nevoie şi ne-am concentrat atenţia asupra acestui aspect din prima zi de după terminarea finalei. Dorinţa jucătorului de a mai petrece cel puţin un sezon la Ploieşti a simplificat mult negocierile”.

Asesoft va continua cu Vladimir Tica, Cătălin Burlacu și Levi Szijarto. De asemenea, l-a înregimentat pe Adrian Guțoaia. Rămâne de văzut dacă va mai fi păstrat vreun jucător străin din lotul care a cucerit al 9-lea titlu național.

Cert este că păstrarea lui Mohammed reprezintă o cheltuială semnificativă la capitolul salariul pentru uns ingur jucător la standardele existente în baschetul românesc. Acest lucru vine să mai confirme o dată cu Asesoft are șanse foarte mari să evolueze în sezonul următor la nivel de EuroCup.

Citiți și

Conform Court-Side, Mohammed continuă la Ploiești 

Foto: Răzvan Păsărică (www.rpressport.ro)

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!