Mvp-ul etapei
Borislava Hristova
Borislava Hristova
Minute 28:38
Puncte 22
Pase decisive 5
Recuperari 9
Eficienta 34
Vezi profilul jucatorului
Linkuri rapide
Stiri Liga Natională de Baschet Feminin

Alina Crăciun și-a prelungit contractul cu ICIM Arad pentru încă un sezon

Radu Bărăian

Radu Bărăian
12.05.2014

Pivotul originar din Galați, Alina Crăciun, și-a prelungit contractul cu formația ICIM Arad pentru încă un sezon, conform site-ului oficial al clubului arădean. 

Totodată, jucătoarele Luminița Manta, Andra Manea și Adela Mercea vor juca și ele în sezonul următor tot în echipamentul galben-albastru. Manta și Manea mai au contract cu Aradul încă pe 2 sezoane, în timp ce Mercea aparține vicecampioanei României încă un sezon. 

„Antrenorul Jose Araujo a semnat un nou contract, lucru foarte important, asta ne asigură o continuitate. Mercea mai are contract 1 an, Manea şi Manta încă 2. De asemenea Alina Crăciun rămâne pentu încă un an la noi. Suntem în tratative cu 2 din americancele care au fost la noi în sezonul trecut, şi cred eu că le vom putea menţine la Arad”, a declarat președintele Marcel Urban, fiind citat de sursa amintită mai sus. 

*Foto: Răzvan Păsărică

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!