Stiri Cupa României Feminin

Ancuța Stonescu: "Meciul cu Arad trebuia să fie finala adevărată"

Ciprian Petcuț

Ciprian Petcuț
31.03.2013

CSM Târgoviște va disputa semifinala Cupei României la baschet feminin cu ICIM Arad pentru un loc în marea finală. Final Four-ul acestei ediții are loc în orașul Alba Iulia, în perioada 1-2 aprilie.

Componenta echipei naționale a României și jucătoarei lui Târgoviște, Ancuța Stoenescu, a declarat pentru totalbaschet.ro faptul că meciul cu Arad trebuie să fie adevărată.

“Bineînțeles că mergem să câștigăm, știm de la început că nu va fi ușor însă ne dorim să câștigăm. Meciul cu Arad probabil trebuia să fie finala adevărată, nu semifinala pentru că Aradul are o echipă bună din punctul meu de vedere. Diferența. Ei au avut ceva probleme financiare și se confruntă cu accidentări, dar eu știu că jucătoarele sunt profesioniste și indiferent de situația arădencelor, jucând într-un meci cu miză, uiți de toate și te motivezi. Cum am mai spus, meciul cu Arad pentru mine este finala Cupei României” a declarat Ancuța Stoenescu

Foto: fibaeurope

1 comentariu la aceasta stire:
  • spark :

    Ce finala?
    Oricum nu castigati Cupa. Daca se incordeaza un pic Sportul Studentesc, s-ar putea sa jucati 3 meciuri cu ele....

    cu 11 ani în urmă (31.03.2013) Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!