Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Andre Pierce, la primul double-double pentru Timba

Eduard Popa

Eduard Popa
22.03.2018

andre pierce double double timba

Timba Timișoara a obținut o victorie importantă în vederea luptei în subsolul clasamentului. „Urșii din Banat” au câștigat în deplasare duelul cu BC Mureș, scor 84-74.

Andre Pierce a fost cel mai bun jucător al Timbei în victoria din Târgu Mureș. Americanul a reușit primul double-double din acest sezon, cu 21 de puncte, 12 recuperări și +31 la eficiență. El a mai adunat 2 intercepții, 2 capace și 3 turnovers. Per total, în acest sezon, Pierce are medii de 7,5 puncte și 5,9 recuperări în 8 partide din LNBM.

Dejan Kovacevic a reușit și el 21 de puncte, cu 4/4 de la 2 puncte, 3/7 de la 3 puncte și 4/4 de la libere. De asemenea, Filip Dumic a avut și el o partidă bună, cu 13 puncte și 8 pase decisive. Ambii au strâns +24 indice al eficienței.

De asemenea, de remarcat și întoarcerea lui Pavle Reljic. Acesta a avut probleme cu viza și a lipsit de la ultimele partide ale Timbei. Contra Mureșului, Reljic a jucat 20 de minute, strângând 8 puncte și 4 pase decisive. Pavle Reljic este cel mai bun marcator din lotul actual al Timbei, cu 16,7 puncte pe meci.

Cu această victorie, Timba a ajuns la 6 meciuri câștigate și 15 înfrângeri. În ultima partidă a primei faze din sezonul regulat, Timba va juca în deplasare pe terenul lui BCM U Pitești.

*foto: Zsoli Jeffwarder

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!