Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Andreas Psaropoulos, noua achiziție a Timbei?

Adrian Micinic

Adrian Micinic
23.07.2013

 

Timba Timișoara a realizat al 3-lea transfer al verii. Bănățenii l-au acontat pe Andreas Psaropoulos, informează eurobasket.com pe pagina destinată echipei. Clubul nu a anunțat această mișcare.

Înalt de 2.05 metri, jucătorul în vârstă de 27 ani evoluează pe pozițiile 3-4. El a mai jucat doar în Grecia. Echipele pentru care a evoluat sunt Kavala, Halkida, Periko, Near East și Peristeri.

În sezonul 2012/13, alături de Peristeri, în prima ligă elenă, Psaropoulos a bifat 21 prezențe cu medii de 3.2 puncte, 1.2 recuperări și 1.8 la eficiență în 7.6 minute pe meci. De notat că Peristeri s-a retras din prima ligă din cauza unor probleme financiare și va evolua în liga a doua din sezonul următor.

De notat că Timba i-a acontat până în prezent la David Lawrence și Kevin Bridgewaters. De asemenea, a prelungit contractul lui Denham Brown.

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!