Mvp-ul etapei
Borislava Hristova
Borislava Hristova
Minute 28:38
Puncte 22
Pase decisive 5
Recuperari 9
Eficienta 34
Vezi profilul jucatorului
Linkuri rapide
Stiri Liga Natională de Baschet Feminin

Andreea Huțanu: „Dorința o să fie și mai mare, doar pentru că jucăm cu Satu Mare și știm foarte bine ce s-a întâmplat în Cupă”

Andreea Vlase

Andreea Vlase
19.04.2018

Vineri se va juca primul meci al finalei acestei ediții a Ligii Naționale de baschet feminin. Formațiile care s-au întâlnit în finala Cupei României vor juca și pentru titlu.

Andreea Huțanu speră la o victorie în 3 partide și crede că echipa sa va avea și mai multă dorință în duelul cu sătmărencele, după „episodul” cu memoriul depus după finala Cupei.

„La finala asta o să fie dorința și mai mare, doar pentru că jucăm cu Satu Mare și știm foarte bine ce s-a întâmplat în Cupa României, scandalul care a fost. Dorința din partea noastră o să fie și mai mare, de aceea sper să câștigăm primele 3 meciuri și să luăm campionatul”, a declarat Andreea Huțanu la WeRadio.

Sepsi s-a impus cu 62-48 în finala competiției eliminatorii. Sătmărenii au contestat atunci, la conferința de presă de după meci, arbitrajul, pe lângă memoriul depus prin care solicitau cupa la „masa verde”.

Andreea Huțanu a vorbit despre problemele cu care a jucat la Final 8-ul din februarie.

„Am avut probleme cu spatele, nu a fost ușor. Am luat o grămadă de pastile și injecții să pot să joc în Cupa României, știind că echipa are nevoie de mine. Știm prea bine regula de două românce în teren și a trebuit să joc. Mă bucur enorm că am reușit să câștigăm sezonul acesta Cupa României”, a mai spus jucătoarea lui Sepsi pentru sursa citată.

Centrul formației din Covasna se află la a doua finală de campionat cu ACS Sepsi SIC, iar anul trecut și-a trecut în cont a 4-a medalie de campioană, după cele trei cu CSM Târgoviște. În acest sezon are medii de 12:21 minute, 3.1 puncte, 3.2 recuperări și 1.4 pase decisive în cele 18 meciuri din campionat, cu 5 eficiență medie.

Primele două meciuri ale finalei dintre ACS Sepsi SIC Sfântu Gheorghe și CSM Satu Mare se joacă vineri și sâmbătă, de la ora 19, la Sepsi Arena.

3 comentarii la aceasta stire:
  • CSU ACS Rookies Oradea laca1968 :

    Hai Sepsi!
    Asta speram si noi, sa le dati in cap cu masa lor verde satmarencelor made by Cluj end Targoviste.

    cu 6 ani în urmă (20.04.2018) Raspunde
  • Vander :

    Hai SEPSI!
    Hai Sepsi, hai fetelor! 1,2,3,4...cupa si Campionatul!!!

    cu 6 ani în urmă (20.04.2018) Raspunde
  • Sepsi SIC Sf. Gheorghe 7vezer :

    SEPSI SIC CAMPIOANA
    Trebuie sa umilim pur si simplu pe satmarence,atat pentru masa verde cat si pentru cea prin care vor 50.000 $ de la noi,fiindca tot ei si Sergiu Gherdan stau in spatele negarii intelegerii si pretentiei lui Harris !!!

    cu 6 ani în urmă (20.04.2018) Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!