Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Andrei Căpușan, noua achiziție a Craiovei

Daniel Fenesan

Daniel Fenesan
04.09.2013

Cu mai puțin de o luna pâna la startul noului sezon clubul SCM ”U” Craiova a fost nevoit să realizeze un nou transfer, drept urmare a accidentărilor lui Ionuț Drăgușin, respectiv Mirko Kovac. Cei doi sportivi vor fi indisponibili o perioadă îndelungată de timp.

În consecință clubul oltean l-a legitimat pe experimentatul baschetbalist Andrei Căpușan. După o perioadă de patru ani petrecută la colegiul american Lafayette, sportivul bucureștean în vârsta de 30 de ani a cochetat cu încă alte cinci cluburi din întrecerea internă, printre care numărându-se și campioana en-titre CSU Asesoft Ploiesti. Alături de aceasta, componentul echipei nationale a reușit să câștige singurul titlu de campion național din cariera sa în sezonul 2011-2012.

Sezonul precedent l-a petrecut la BC Timişoara, acolo unde a avut medii de 3.5 puncte şi 1.7 recuperări în 24 de partide. De menţionat că sportivul a fost foarte aproape de un transfer la Gaz Metan Mediaş.

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!