Stiri Cupa României Masculin

Andrei Mandache: „Presiunea care au pus-o pe noi ne-a împiedicat să ne desfășurăm jocul cum am făcut ieri împotriva Timișoarei”

Bogdan Isailă

Bogdan Isailă
16.02.2017

CSM CSU Oradea a cedat în semifinalele Cupei României, 81-71, în fața lui BC Mureș Târgu Mureș. La finele partidei, Andrei Mandache a vorbit despre partida în care echipa sa s-a împiedicat în drumul spre trofeu. Internaționalul român a lăudat jocul formației adverse, iar presiunea pusă de mureșeni a fost cea care i-a împierdicat să repete figura din sferturi:

„Mureșul a avut un meci foarte bun și cred că presiunea care au pus-o pe noi ne-a împiedicat să ne desfășurăm jocul cum am făcut ieri împotriva Timișoarei. Cred că asta a fostul totul. Într-adevăr Mureșul a jucat foarte bine, trebuie încă o dată pentru că au jucat ca o echipă și au pus presiune atât pe faza ofensivă cât și pe cea defensivă.”

Andrei Mandache a vorbit și despre ceea ce va urma pentru CSM CSU Oradea:

„Noi suntem obișnuiți cu acest ritm de meciuri. E un nou campionat, o luăm de la zero. Se pot întâmpla foarte multe. Acum cred că trebuie să ne liniștim puțin, să uităm ceea ce s-a întâmplat aici și să ne concentrăm pe meciul cu cei de la Usak. După care încet, încet să ne pregtim pentru 1-6.”

Foto: Ana Maria Mătușoiu

6 comentarii la aceasta stire:
  • CSM CSU Oradea suporter oradean :

    Presiune
    Andrei au pus adversarul presiune pe voi, dar nici tu nu te-ai lasat,ai pus si tu presiune pe Achim,cu injuraturi.)))noroc cu Sere care a fost vigilent si la salvat ca poate ii dadeai vreo ".)))bucata"Sincer nu sunt fan Achim, dar nu -agreez acest comportamenT.Rusinica!

    cu 7 ani în urmă (16.02.2017) Raspunde
  • Sepsi SIC Sf. Gheorghe cristian_or :

    CSM
    Andrei cu Pasalic s-a certat nu cu Achim. E un lucru regretabil dar trebuie tinut cont de faptul ca inainte de acel time-out Pasalic facuse 3 turnoveruri consecutive( a se citi 3 pase direct la adversar).

    cu 7 ani în urmă (16.02.2017) Raspunde
  • BC CSU Sibiu amg :

    Asa este
    Dar nu avea nici un drept sa il certe el pe Pasalic, antrenorul trebuie sa.o faca. Puteau sa discute, sa isi reproseze dar pana la cearta agresiva pe care au avuto este cale lunga. Pacat, cred ca aceste aspecte se intampla des pentru ca se vede ca jucatorii nu sunt legati. Pacat, este o echipa asa de frumoasa.

    cu 7 ani în urmă (17.02.2017) Raspunde
  • U BT Cluj-Napoca ARK :

    ark
    Mandache la bagat in mortii masii pe Achim. Asta nu ati vazut la TV.

    cu 7 ani în urmă (17.02.2017)
    • CSM CSU Oradea adrian.or:

      Adrian.or
      O fi si el frustrat, ca la Oradea numa "dom profesor" iese din gura lui.

      cu 7 ani în urmă (17.02.2017)
    Raspunde
  • CSM CSU Oradea mailman :

    to be or not to be
    Mandache e din categoria jucatorilor care "stiu" si care si "vor" sa joace! Pentru comportamentul fiecarui jucator exista "ac de cojoc": arbitrul acorda fault tehnic, iar antrenorul il scoate si apoi il da afara, daca e cazul ! Mandache isi merita locul in echipa asta si are suficient echilibru ca sa se mentina! Sa joace si ceilalti coechipieri asa cum joaca Mandache, iar daca o sa faca asta atunci nu are nimeni nici un motiv de nemultumire. Nici macar Achim...

    cu 7 ani în urmă (17.02.2017) Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!