Stiri

Angelika Slamova: „Trebuie să dovedim că putem să jucăm mai bine”

Andreea Vlase

Andreea Vlase
28.11.2018

ACS Sepsi SIC Sfântu Gheorghe a pierduc cu 83-63 cu WBC Enisey, la Krasnoyarsk. Alb-verzile au făcut multe greșeli în prima repriză, iar gazdele au profitat și s-au distanțat la 22 de puncte la pauza mare. Campioana României s-a apropiat la 7 puncte în debutul sfertului patru, dar după aceea rusoaicele s-au distanțat din nou. Angelika Slamova a fost cea mai bună marcatoare de la Sepsi.

„Nu am început bine prima repriză. Am pierdut multe mingi și au marcat multe puncte după aceea. A fost o mare problemă în prima repriză. Am încercat să revenim, am avut un run bun, ne-am apropiat puțin, dar ne-am pierdut din nou concentrarea așa că s-au dus din nou la un avans de 20 de puncte. Singurul lucru bun pe care l-am făcut astăzi a fost că am vrut să revenim și am jucat ca o echipă. Mult noroc Enisey în celelalte meciuri și trebuie să dovedim că putem să jucăm mai bine”, a declarat după meci Angelika Slamova.

Slovaca de 24 de ani a petrecut în teren 33:43 minute și a înscris 20 de puncte, cu 6/7 din semicerc, 2/8 de la distanță și 2/3 de la linia de fault. Fundașul a mai avut 4 recuperări, 5 pase decisive, o greșeală personală, o minge pierdută și 2 intercepții, pentru +22 eficiență.

Alb-verzile joacă duminică la Brașov, în grupa valorică A din Liga Națională, iar miercuri au ultima deplasare din grupele EuroCup, la Mersin BSB.

*foto: fiba.basketball

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!