Mvp-ul etapei
Borislava Hristova
Borislava Hristova
Minute 28:38
Puncte 22
Pase decisive 5
Recuperari 9
Eficienta 34
Vezi profilul jucatorului
Linkuri rapide
Stiri Liga Natională de Baschet Feminin

Annemarie Părău, noua jucătoare a formației Sepsi SIC Sfântu Gheorghe

Radu Bărăian

Radu Bărăian
22.06.2014

În urmă cu câteva zile site-ul nostru publica un articol pe surse cum că românca Annemarie Părău a semnat cu Sepsi SIC Sfântu Gheorghe. Această informație a fost publicată ulterior și pe site-ul oficial al grupării covăsnene, Annemarie fiind astfel prima achiziție a clubului în privința stagiunii 2014-2015.

Baschetbalista de 29 de ani a mai evoluat la Sfântu Gheorghe în ediţia 2010-2011. În respectiva stagiunea din Divizia A, Annemarie Părău a acumulat medii de 13.1 puncte, 4.9 pase decsive, 3.8 recuperări, 2.2 mingi câştigate, respectiv 3.9 pierdute, 14.9 la eficienţă şi 32:59 minute, totul în 28 de partide jucate.

În sezonul competițional 2013-2014, conducătoarea de joc a îmbrăcat echipamentul celor de la CSU Alba Iulia, acolo unde a jucat în total 46 de meciuri, mai precis 32 în Liga Naţională, 10 în CEWL, respectiv 4 în Cupa României. În LNBF, CSU Alba Iulia a cucerit medaliile de bronz, iar Annemarie a terminat sezonul cu medii de 6.5 puncte pe meci, 4.0 pase decisive, 2.5 recuperări, 1.3 intercepţii, 1.7 mingi pierdute şi 9.7 la eficienţă, totul în 685 de minute jucate pe parcursul sezonului. Apoi, în Liga Europei Centrale, internaţionala română a contabilizat a contribuit la câştigarea trofeului cu medii de 6.1 puncte, 4.2 pase decisive, 2.4 recuperări, 1.3 intercepţii, 1.9 posesii pierdute, 8.6 la productivitate, respectiv 22.1 minute petrecute în teren. Într-un final, în cele 4 meciuri jucate în Cupa României, Annemarie Părău şi-a trecut în cont 9.0 puncte, 4.0 pase decisive, 2.0 recuperări, 2.3 intercepţii, 2.5 mingi pierdute şi 10.8 în dreptul eficienţei, având de asemenea o medie de 27:20 minute jucate.

CSU Alba Iulia cu Annemarie în lot a obținut medaliile de bronz în LNBF, după ce au trecut în finala mică chiar de Sepsi SIC Sfântu Gheorghe cu 2-0 la general. 

Sportiva originară din Timișoara a mai jucat în România la echipe precum ICIM Arad, CSM Târgovişte sau CSM Satu Mare, iar în afara graniţelor ţării a îmbrăcat echipamentul celor de la Reims (Franţa) sau Elitzur Ramla (Israel).  

*Foto: Crow Security

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!