Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Ante Krapic își continuă cariera la CSM Oradea

Paul Olar

Paul Olar
07.07.2014

La nici 24 de ore după ce a oficializat transferul lui Adrian Guțoaia, CSM Oradea reușește o nouă mutare interesantă. Gruparea ardeleană a bătut palma cu un alt campion al României, în persoana lui Ante Krapic. Informația a fost publicată în cursul zilei de astăzi pe site-ul oficial al bihorenilor.

Sosit în țara noastră la începutul stagiunii precedente, croatul a evoluat pentru BCM U Pitești și CSU Ploiești. Sportivul originar din Zadar a bifat 25 de prezențe în Liga Națională, contabilizând medii de 10.2 puncte, 3.9 recuperări, 0.5 pase decisive și 10.2 la eficiență. În schimb,  play-off-ul a adus pentru ex-iugoslav următoarele statistici: 10.2 puncte, 4.2 recuperări, 0.4 pase decisive, respectiv 10.5 pase decisive. 

Krapic este înalt de 2.02 m și a îmbrăcat de-a lungul carierei maieul formațiilor Puntamika Zagreb, Kaptol Zagreb, KK Sabok, Cibona Zagreb și KK Zagreb.

Până în acest moment, "leii" au anunțat că au prelungit contractele jucătorilor Dani Popescu, Radovan Markovic sau Rareș Pașca. De asemenea, orădenii s-au despărțit oficial de Will Franklin și Titus Nicoară.

*Foto: Mirela Oprea

6 comentarii la aceasta stire:
  • CSM CSU Oradea Tomy :

    permutari in masa?
    Salutare... chiar ca interesante aceste mutari de la Asesoft catre CSM. La prima vedere sunt jucatorii de rezerva din sezonul precedent de la Ploiesti, insa la fel era si Titus la Medias si in sezolnul care tocmai s-a terminat a explodat. Stie Achim ce stie. Totusi mi se par ciudate mutarile prin prisma competitiei de anul viitor. Ar fi bine sa reusim sa ii tinem pe Vuja, Dillon si Denison, ceea ce va fi foarte foarte dificil, mai ales Danny si Sean, iar cheia sezonului viitor pentru CSM va fi noul conducator de joc... sa vedem aici ce reuseste Serban :) Bun venit Ante si mult succes!

    cu 9 ani în urmă (07.07.2014) Raspunde
  • CSM CSU Oradea Tomy :

    ... sau ... :)))
    ... sau vom citi azi-maine ca au semnat Burlacu, Levi si Iacobescu la pachet cu CSM :))))

    cu 9 ani în urmă (07.07.2014)
    • CSM CSU Oradea rexdecebal:

      asa ceva NEVER EVER!!!
      asta mai bine nu si daca ar fi ca Oradea sa nu castige in veci campionatul!!!!!!!! doar in caz in care se vrea ca suporterii sa nu mai vina la sala!!!

      cu 9 ani în urmă (10.07.2014)
    Raspunde
  • Sepsi SIC Sf. Gheorghe cione77 :

    @Tomy
    pe iacobescu vi-l aducem noi , gratis , legat de masina, pe traseul cel mai sinuos din romania dintre ploiesti si oradea...LOL

    cu 9 ani în urmă (07.07.2014) Raspunde
  • Sepsi SIC Sf. Gheorghe mdfase10 :

    .
    Legat de Guti si de Ante stie Achim ce stie. Sunt sigur ca cei doi vor straluci in sezonul viitor la Oradea(sau cel putin in meciul cu Ploiesti:)))
    Ciudat e ca Ante face mai mult actiuni de unul singur,pentru statistica si nu asta vrea Achim...dar il da Achim pe brazda.

    cu 9 ani în urmă (07.07.2014) Raspunde
  • tzontzolino :

    la Pitesti
    la Pitesti a fost bun dar nu foarte bun...putin cam individualist insa e ok , e jucator care o sa fie bun la Oradea, insa repet, la Pitesti nu a fost wow...a mers mai bine echipa fara el!

    cu 9 ani în urmă (07.07.2014) Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!