Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Antonis Constantinides: „Mergem la Craiova să câștigăm, dar contează foarte mult să ne întoarcem de acolo fără alte accidentări”

Radu Bărăian

Radu Bărăian
31.03.2015

Energia Târgu Jiu va încheia mâine sezonul regulat din LNBM cu o deplasare pe terenul celor de la SCM U Craiova, într-un meci restant din cadrul primei etape a returului. Startul întâlnirii dintre cele două formații oltene se va da la ora 18:00. 

Antonis Constantinides, tehnicianul formației din Târgu Jiu, a vorbit despre obiectivul echipei sale în acest meci, menționând faptul că, în prezent Energia are probleme de lor datorate accidentărilor. 

„Uneori este foarte greu să le captezi jucătorilor atenția și să-i motivezi înaintea unui joc care nu mai contează în privința clasamentului final, mai ales din momentul în care avem asigurată poziția a 4-a din clasament. Totuși, este îmbucurător că jucăm împotriva Craiovei acest meci deoarece va exista o anumită motivare datorată duelului Craiova - Târgu Jiu. Pentru mine este foarte important faptul că, mâine voi avea ocazia să le ofer mai multe minute și jucătorilor care au evoluat foarte puțin până în prezent. De asemenea, este foarte important să terminăm meciul fără alte accidentări, având în vedere faptul că acum avem probleme destul de mari în lot. Suntem fără Tal Karpelesz, Tal Omer și Michal Kremen, toți accidentați. Ne este foarte greu la antrenamente fără 3 jucători buni din echipă. Din aceste considerente noi nu ne putem pregăti în condiții optime, iar acesta este și unul dintre motivele înfrângerii de la Mediaș. Mergem la Craiova să terminăm sezonul cu o victorie, dar contează foarte mult să ne întoarcem de acolo fără alte accidentări”, a declarat antrenorul originar din Cipru.

Energia Târgu Jiu va termina indiferent de rezultatul de la Craiova pe locul 4 în clasamentul LNBM și va da piept în prima fază a play-off-ului cu BCM U Pitești. De cealaltă parte, comparativ cu sezonul precedent, craiovenii au ratat de această dată prezența în play-off. 

*Foto: Andi Popescu (csenergia.ro)

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!