Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Antonis Constantinides: „Partida cu Mediașul este una aproape capitală”

Radu Bărăian

Radu Bărăian
22.12.2014

Formația CS Energia Târgu Jiu întâlnește marți, de la ora 19:00, pe teren propriu, pe Gaz Metan Mediaș, într-un meci contând pentru ultima etapă a turului din Liga Națională de Baschet Masculin. Antonis Constantinides, tehnicianul oltenilor, a vorbit despre importanța confruntării cu ardelenii, iar printre altele a recunoscut faptul că, pivotul american Larry Turner are șanse minime să continue la Târgu Jiu din 2015. 

Am piedut acum deja două meciuri în deplasare în campionat și va trebui să recuperăm. Este evident că partida cu Mediașul este una aproape capitală. Asta, pentru a termina turul în primele șase poziții, iar de la anul să începem de acolo. Obiectivul este să terminăm sezonul pe locul 4. Deocamdată, suntem în obiectiv. Sper ca pauza de iarnă să ne prindă bine, e un interval de timp în care jucătorii se vor putea recupera fizic. În plus, am mai putea face ceva schimbări la echipă, mai ales legat de poziția 5. Nu mai este un secret, Turner are șanse minime să continue aici, sper să găsim ceva mai bun în această iarnă”, a declarat cipriotul, potrivit sportingorj.ro. 

Aflându-se la egalitate de puncte, 16 la număr, cu un bilanț de 5 victorii și 6 înfrângeri, Mediaș și Energia sunt în fața unui joc foarte important în acest moment. Cine va reuși să câștige mâine seară va termina turul de campionat în primele 8 echipe, iar pierzătoarea va termina sub linia care îți asigură participarea în play-off. 

*Foto: Răzvan Păsărică (sportpictures.ro)

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!