Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Antonis Constantinides despre Steaua: „Au avut performanţe bune şi au fost constanţi în aceste cinci luni”

Radu Bărăian

Radu Bărăian
03.03.2015

Antonis Constantinides, antrenorul formației Energia Târgu Jiu, a prefațat în cadrul unei conferințe de presă partida pe care echipa sa o va disputa miercuri în compania celor de la Steaua CSM EximBank. Cipriotul de pe banca oltenilor a mărturisit că formația pregătită de Niksa Bavcevic își merită prima poziție din clasament. 

„Jucăm împotriva primei echipe din ligă, credem că poziţia pe care o ocupă Steaua de la începutul campionatului şi până acum reflectă exact abilităţile şi caracteristicile acestei echipe. Pentru mine personal este corect că sunt pe primul loc acum în campionat, au avut performanţe bune şi au fost constanţi în aceste cinci luni, iar acest lucru face ca misiunea noastră de mâine să fie una foarte dificilă.

Pe de altă parte, jucăm pe teren propriu, se cunoaşte faptul că pe teren propriu este foarte dificil pentru oricine să câştige aici, atât în campionatul intern cât şi în EuroChallenge. Pentru a continua rezultatele pozitive pe care le-am avut până acum la meciurile de acasă, trebuie să facem mai multe lucruri pe teren, în primul rând trebuie să oprim aportul lor ofensiv, ritmul în care joacă şi contraatacul. O să facem o greşeală foarte mare dacă la acest meci ne vom gândi mai mult la ofensivă decât la defensivă, dacă se va întâmpla acest lucru vom avea un risc foarte mare în ceea ce priveşte rezultatul final”, a declarat Constantinides. 

Confruntarea dintre Energia și Steaua va fi găzduită de Sala Sporturilor din Târgu Jiu, miercuri, începând cu ora 17:45. Confruntarea va fi transmisă în direct de DigiSport 2. 

*Foto: Răzvan Păsărică (sportpictures.eu) 

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!